Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz gubabela #47680 üzenetére

    Bérelt gépet szerintem nem jó átállítgatni airlinkre, azt az elején meg kéne beszélni. (egyáltalán engedélyezve van e link, nem vágják e őket hátba egy péklapáttal ha elkonfigurálják...) Ha questet bérel, hiába van pc-je azon nem lesznek vr játékok, arra megvenni, hogy a gyerek kipróbálja meg felesleges.
    Questen kívül meg fejszettett játékok és gép nélkül szerintem nem is nagyon lehet bérelni, mert az együtt szokott menni.
    Figyelni kell, hogy ne questet béreljen, hanem quest2-őt és tisztázni kell, hogy milyen játékokat kér rá, ráadásul ott azért megvan a lehetőség, hogy a gyerek beszól valakinek és tiltják a facebook appot, tehát azt is tisztázni kéne, lesznek e rajta online játékok, és milyen anyagi retórziók járnak a fb app letiltása miatt.
    Én azt gondolom, ha ennyire nincs képben az illető, akkor érdemes elmenni egy vr terembe, ott időt bérelni és ott helyben kipróbálni. Olcsóbb is, és 4 óra alatt kiderül birjátok e egyáltalán (lehet egyből 2-őt bérelni, és együtt játszani, ha bejön mind a kettőtöknek, akkor lehet gondolkodni két quest2-őn, és ott az azonos adminnal akkor csak egyszer kell megvenni a progikat).

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák