Új hozzászólás Aktív témák

  • Scarletiel

    senior tag

    válasz Danecay #47258 üzenetére

    Szerintem azért ajánlották azt amit, mert az a normális belépő szint, amivel van esélyed arra, hogy ne csalódj a projectben. Kb mint mikor autót szeretnél venni, hogy A-ból B-be elvigyen és mondanád, hogy neked erre 100 ezred van. A többiek meg mondják, hogy hát 400-tól van olyan ami esetleg nem full kudarc, de te akkor is ragaszkodsz a 100 ezres roncshoz. Megveszed és rájössz, hogy ez nem tudja azt amit te elképzeltél. Ugyanez lenne a VR esetében is.
    Én a Quest 2-re szavazok akár használtan. Vannak elég jó ajánlatok pánttal mindennel kiegészítve. Az tud önmagában is menni, nem kell hozzá PC, ellenben nincs kizáró oka, hogy PCVR headset legyen, sőt még vezeték nélkül is tudod használni ha van egy wifi6-os routered, vagy egy full dedikált wifi 5 de közvetlen közel a játéktérhez amit csak a Quest használ.

    Esetleg ha van PS-ed akkor a PSVR még olcsó alternatíva lehet, de az meg ha jól tudom nem PC kompatibilis.

    Tudom a belépő ebbe a szórakozásba elég nagy, főleg az általad megadott kerethez képest, de ha bejön neked, akkor egy teljesen más dimenzió fog megnyílni játékok és elfoglaltságok terén. Fontold meg a többiek tanácsát. :R

Új hozzászólás Aktív témák