Új hozzászólás Aktív témák

  • wollnerd

    aktív tag

    válasz Dyingsoul #43100 üzenetére

    "Ha bázisállomásokat és wand kontrollereket használsz a Reverb G2-vel, akkor mi baja lehet a követésnek?"
    Van ebben tapasztalatod? :) Mert erre korábban is gondoltam. :) Néztem sok videót és sokat olvastam a reddit-en is. De pár dolgot még mindig nem értek. Meg lehet oldani, de ehhez vagy: 1) Steam donge-ket kell vásárolni, amit mostanság elég nehéz beszerezni is, meg aztán nem értettem: egyáltalán a kontrollerek használatához kell, vagy csak a filmware frissítéshez? :U
    Meg aztán személyes tapasztaltom is igazolta hogy a kontrollerek önállóan nem tudnak bekapcsolódni, működni, legalábbis elsőre, ergó és itt jön a 2) A VIVE HMD-nek a HDMI-jét ki lehet húzni, de a USB-jét PC-be a power-jét áramhoz bedugva kell tartani a Linkbox-on keresztül (Mindig, amikor használni akarom a BS-t és kontrollert?)
    Megaztán kell az Open Space Calibrator progi is hogy beállíthassuk a wand vagy Index kontrollerek koordinátáit a WMR headsethez igazítva, mert ez a kettő eltérő koordinátarendszerben dolgozik. Elvileg elég egyszer beállítani, de néha beüthet eltérés és újra kell kalibrálni.
    Van/Tudsz egyszerűbb megoldás(t)? Én már rengeteget kutattam de így is maradtak bennem kérdések. :F

    Amúgy amire kíváncsi vagyok! A VIVE rendszer a SteamVR (Home) alapján mindig tudja hogy hol a szobám közepe és mindig úgy állítja be a VRHome közepét (könyvtárlista).
    Más/WMR headset-ek is tudják ezt StemVR-rel? Mert ugye más tracking-ot használ, ezért kérdezem...

    [ Szerkesztve ]

    PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

Új hozzászólás Aktív témák