Új hozzászólás Aktív témák

  • LazaCCC

    tag

    válasz Dyingsoul #38440 üzenetére

    Ez az USB-s téma azért sem volt eddig érdekes, mert ez a lapom van már 2012 óta, még sosem volt kényes rá semmi sem :)

    Attól függően szoktam paraméterezni a G2-t, hogy mivel játszom. Pl MineCraft Win10 alatt a gépházban minőség módba teszem és natív felbontásra, simán viszi (és ez a játék amúgy sem kezeli jól az alacsony felbontást, olyankor iszonyat zizegősek a távoli kockahegyek).
    Ha pl Steam-es játékkal játszom, mondjuk Alyx vagy Eleven table tennis (ping-pong), akkor performancia módba állítom és a felbontást natívról a windowsra bízom. Ezt követően a Steam felületén is szoktam még állítani 100%-osra, mert alapból feljebb van tolva a csúszka. Az Alyx pl lassú játék, simán és gyönyörűen megy, nagyon jól optimalizált és az élsimítás is tökéletes. De pl a ping-pong esetében van hogy a béka segge alá veszek mindent, hogy folyamatos legyen a szimuláció, különben multiban játszhatatlan.

    Amúgy azért is vettem a G2-t, mert van benne tartalék potenciál, azaz ha upgradelem a gépem tudom majd feljebb is tolni a minőséget, de így sem panaszkodom ... PS VR-ről jöttem :)
    Viszont ránézésre míg sima normál játék alatt jól együtt dolgozik a i5-3570K és az RTX2060, addig VR-ban már lehet nem feltétlen, megérett az upgradere.

Új hozzászólás Aktív témák