Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz -Solt- #38281 üzenetére

    Nem értelek, mert félig megválaszoltad a kérdést magadnak. :D
    Ez nem egy univerzális indítási paraméter, ami működik minden játékhoz, amihez létezik Oculus verzió is. A fő kérdés, hogy az adott Steames játék támogatja-e ezt az indítási paramétert. Ennek egy módja van hogy kiderítsd: utána olvasol (google, reddit, steam discussion, discord, stb...).
    1) Igen, van olyan Steames cím, ami indítás előtt megkérdezi melyik SDK-t akarod használni, mert támogatja az Oculus SDK-t is.
    2) Van olyen Steames játék, ami támogatja az Oculus SDK-t, de nem veri nagy dobra, nem jön fel ilyen ablak indítás előtt, viszont a közösség tud róla.
    3) Van olyan Steames játék aminek létezik Oculus SDK-s változata (hiszen fent van Oculus Store-ban is) de Steamen nem támogatja a -vrmode oculus paramétert.

    Viszont szerintem lehet olyan is, hogy egy Steames játék korábban támogatta a -vrmode oculus parancsot és nem dobott fel SDK választási opciót indításkor, ma már viszont feldobja. Erre hirtelen példát nem tudok mondani, nem vezetem ennyire ezeket.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák