Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz kiskuplung #37760 üzenetére

    Mindegynek kell lennie. Ha akadást, szaggatást tapasztalsz az könnyen lehet driver probléma. Lásd: #37745 kevike576.
    Nekem is előfordult ilyen eset és akkor is a driver volt a ludas. Nem véletlen, hogy sokan nem cserélgetjük a drivert ha találunk egy VR-ban jól működőt. Volt, hogy fél éven át olyan drivert adott ki az NV ami használhatatlan volt SteamVR-ban. Ez pedig azért nagy probléma, mert új játékok igénylik az új drivert. Én CoD, Battlefield, Forza, Cyberpunk és még pár AAA cím esetén nagyon belefutottam ezekbe a driver problémákba, mindig választanom kellett, hogy most egy ideig nincs VR vagy nem játszhatok az új játékokkal. És sokszor az új drivereket sem volt értelme várni mert úgy sem javítottak benne semmit.

    #37764barcalaci84: Persze, hogy mindig is menni fog a Revive, láttunk mi már karón varjút. :D Hogy is mondta a Facebook mikor felvásárolta az Oculus-t? Nem lesz kötelező a Facebook account, ugye?
    Nem ezen kell egyébként vitatkozni. Totál egyértelmű, hogy az Oculus egy zárt ökoszisztémát akar létrehozni, a Steam meg nyitott mindenre. Ez ennyire egyszerű. Van egy jelenlegi állapot de később minden változhat.
    Azzal is tudnék vitatkozni, hogy az Oculus-on vannak a legjobb címek. Hl Alyx, Boneworks? Croteam játékok? Vannak mindkét platformon jó címek, maradjunk annyiban. Ha dönteni kell az pedig nehéz dolog, mert mindkettőnek van előnye és hátránya is. Szerintem van akinek az egyik való van akinek a másik.
    Én most pl úgy oldottam meg a dilemmát, hogy van G2 is meg Q2 is. És nem nagyon akarom eladni egyiket sem mert mindkettőt másra használom viszont azzal tisztában vagyok hogy ezt nem csinálhatja így mindenki...

    Viszont hogy más példáját hozzam fel:
    Quest-ben a storeban olvasgattam a Quest-es Beat Saber értékeléseket ahol az egyik vásároló leírta, hogy ő megvette PSVR-ra, majd Steamre most pedig Quest-re is a BS-t. És nem bánja mert mindhárom platformon olyan élményt kapott a pénzéért ami számára nagyon tetszett. Na szerintem ez a normális hozzáállás és az Oculus - SteamVR problémát is így kellene látni. Két tök más platform és mást kapsz a pénzedért. Azt már mindenkinek egyénileg kell eldöntenie, hogy választ-e és ha választ akkor mit.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák