Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    válasz barcalaci84 #30633 üzenetére

    Itt van 4 nagy cím ami a Steam VR leírás szerint nem támogatja a WMR headset et elvileg , mert nincs ott a jele vagy ezek mennének szintén csak nincs frissítve megfelelően a Steam VR oldal?
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    Sebastian jó fickó mindig azt a headset et sztárolja amit éppen tesztre kap 4 hónapja a Pimax 8kX től volt elájulva múlt évben a Pimax 5k plustól előtte meg a Samsung Odyssey től ( utóbbi pixelességben nem volt valami nagy szám előre lépés főleg hogy nem ment minden vele bár a színek és a fekete jó volt benne)
    Sima Reverb ről itt van pár videó mennyivel jobb a pixel Pimax vagy Index és sima Reverb hez képest.. Nem látok átütő élességet bár kétségtelen élesebb . Mondjuk ez szabad szemmel jobban átjön majd .. (G2 ről kéne ilyen összehasonlító lencse videó de azt még Sebastian se tett fel nem is értem miért ?? ) Sima Reverb VS többi headset videók : [link]
    Kétségtelen a magasabb felbontáson élesebb a kép , de sokkal élesebbnek nem mondanám és fotó realisztikustól még messze van , mert még mindig látszanak a pixelek. Picit jobb pixel sűrűség , de rosszabb játék támogatás , jelentősen kisebb FOV és 144 hz helyett csak 90 hz nem tudom megéri e a váltást nagyon vacilálok... :S Igaz én szerettem a WMR headsetekbe, hogy könnyen mozgatható nincs base station ... ami nálam egy nagy előny is meg hátrány is egyben..Apropó úgy nehéz a váltás, hogy augusztusba kapom elvileg ingyen a Pimax tól ( ha betartják mert jó rég várom) a MAS-t hozzá ami elvileg pont ilyen Valve stílusó audió lesz ( pre order volt Black Friday kor régen és ajándékba ígérték hozzá amit email en most vissza is igazoltak tehát hangzás és kényelmem is egy szinten lesz csak a pixelesség nem ) Ha elő rendeled a REverb et csak egyenlőre a bankkártyán az egyenleget zárolják ugye? De nem vonják le.. és bármikor gondolom törölhető az elő rendelés és felszabadul a pénz vissza utalásra se kell várni nem? Köszi az infót!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák