Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz kiskuplung #30607 üzenetére

    Én még nem rendeltem meg de erősen hajlok rá. Viszont az én rendelési szokásaimra ne adj semmit... Egy nyamvadt m.2 SSD-n is már két hónapja gondolkozok, hogy kellene egy 1 TB-s a 256-os helyett mert munkára is kellene de helyette nyomorgok pedig megvan rá a pénz.
    Várok a semmire kb, G2 esetében is.

    Én arra gondoltam, hogy mindenképp meg kellene venni a G2-t. Annyira sokat ad az áráért, hogy ha VR user szempontból nézzük nem nagyon van min gondolkozni.
    Ha meg az Oculus villant valamit a Connecten, legrosszabb esetben is el lehet adni jóval a következő Oculus megjelenése előtt is akár így az árán sem lehet sokat bukni igazából.
    Ha az Oculus tényleg valami nagyot villant én tuti azt fogom csinálni, hogy ha lesz G2-m és az Oculust ismerve 21' márciusa környékén jöhet a következő HMD-jük akkor eladom vagy Karácsonykor vagy év elején a G2-t és addig a CV1-et használom amíg az új Oculus megjön. Merthogy a CV1-et tuti nem fogom eladni bármilyen HMD jön bármikor. De ez persze csak az én taktikám, biztos lehet ettől jobban is taktikázni de ez függ mindenki egyéni lehetőségeitől.

    Én amiatt vacillálok, hogy ha annyira amatőr lenne a HP, hogy a G1 revíziója ellenére itt is elköveti ezt a kábelhibát, az hatalmas mínusz lenne. Azért sweet spot ide meg oda, a piacon lévő headsetek negatívumai közül az egyik legnagyobb az, ha nem működik a HMD...
    És ha rossz is lenne szar lenne németbe postázgatni. De a hétvégén szerintem úgyis elő fogom rendelni. Szeptember 15 nagyon jól hangzik.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák