Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Mosqu!to #27892 üzenetére

    Ott valami egész biztos nem okés, a kártyának 8Gb memóriája van ha jól látom, elég kell legyen. Vagy driver probléma lesz vagy valami ATI kártyához köthető nyűg (bocsi, nem is nagyon tudok hirtelen olyan embert akinek ne NV karija lenne itt a topikban, de ez az igazság és szerintem nem lesz könnyű megoldást találni erre így hirtelen).

    Ha minden kötél szakad és nem tudod megoldani akkor a régi jól bevált Win reinstall is segíthet. Ha nagyon macerás a reinstall megoldása a belakás miatt akkor keresgélni kell a megoldást.

    Ha mondjuk nem a video memória a ludas, hirtelen ezt találtam a redditen (lapozófájl méretét növelve neki megoldódott).

    Sajnos felesleges volt megvenned a fpsVR-t, az Oculusnak van saját, gyári performance monitora. (Arról nem is beszélve, hogy az áruházi oldalán az Oculus nincs is a támogatott VR eszközök között, persze ettől openVR módban még működhet itt-ott.)

    Az fps figyelésére használd az alap Oculus debug toolt. Itt találod:
    c:\Program Files\Oculus\Support\oculus-diagnostics\OculusDebugTool.exe

    A HUD résznél válaszd a Performance HUD opciót és látni fogod a szükséges infókat.

    A játék tükörképe is kajál, persze. Ha az adott játék támogatja, kapcsold ki vagy vedd az asztali tükörképet windowed módra és vedd le a felbontását minimumra. Adott játéktól függ, hogy meg lehet-e ezt tenni, a játék beállításokban kell keresni.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák