Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz Jinxb1rd #26949 üzenetére

    Edzőteremnél unalmasabbak, az kemény? :)
    Én szeptember óta tolom a DC-t most meg a Synth Riders-t, gyakorlatilag kényszerítenem kellett magam hogy vasárnap tartsak egy pihenőnapot és leültem kicsit inkább Moss elé.
    Azért VR szemüveg előtt sokkal inkább bevágtam magam a gép elé játszani minthogy elmentem volna futni. De persze eljön mindegyiknél az idő mikor már unalmas és félreteszed. Ebben talán segíthet célok kitűzése (először kerülj be hardon az összes számnál a top 10-be, utána experten, masteren, custom songoknál, ...).

    Quest követés: én semmilyen hiányosságot nem tapasztaltam. Questtel verem a ki tudja hány bázisállomásos Steames játékosokat (persze lehet hogy csak sima Rift S-el tolták).
    Én is kiadnék kicsit több pénzt egy erősebb hardverért, de az nem mostanában lesz.
    Amúgy Moss is egész jól néz ki (PC-n is toltam pár pályát, jól sikerült a portolás), Vader is, ki lehet hozni belőle jó dolgokat.

    A játékárakkal teljesen egyetértek. Gyakorlatilag minden drágább Questre mint PC-re. Én részben ez miatt eddig maradtam kizárólag PC+ALVR párosításnál. Mintha most kezdenék szép lassan az akciózásokat (TotF 7$, Moss 20$, Fisherman's Tale 10$, Synth Riders 14$ - Rift-re megvéve).

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák