Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz Sziszifeca #25251 üzenetére

    Csak mondom, hogy autós/repülőszimulátorral kezdeni a VR-ral ismerkedést a legnagyobb butaság, amit el lehet követni.
    Itt nálam 100+ ember próbálta már ki, szépen fokozatosan, mindenkinek egy kb 2 órás programban, és senki se lett rosszul...

    .. egészen addig míg a végére, annak aki kérte, be nem toltam nekik a Project Carst vagy egy War Thunder-t, vagy az Elite Dangeroust..
    Na, ezen a ponton már igaz az, ami írnak, és szerintem kb 10ből 1 embernek nincs baja vele.

    De ha ragaszkodsz az autózáshoz, én akkor is javaslom, hogy naaaagyon lassan menj és ha mégis pörgés lenne a vége, akkor csukd be a szemed.

    És persze amit írtak fenn, az mind igaz, szóval ha kicsit is érzed, hogy meleged van, akkor végeztél, és pihenj. Ne kockáztass, mert ha egyszer rosszul leszel, utána már működni fognak a pavlovi reflexeid, és már a látványtól felfordul a gyomrod.

    Aztán irogathatsz a fórumokra, hogy a VR egy vacak és mindenki, garantáltan rosszul lesz benne :)

    Szóval csak fokozatosan.

    Más : megvettem a Pistol whipet meg a Vader 3-at a Stormland árából. A Pistol whip elég jó élmény így 1 óra után, bár szerintem olyan, hogy is mondjam durván szennyezett ez a látvány, a sok villogó bizbasszal hogy nekem elég sok problémám van a felém jövő lövedékekkel. Sokszor már csak akkor veszem észre, mikor már beleáll a fejembe.
    Illetve nem egészen tiszta, hogy mire adja a pontokat. Szerintem az, ahogy jönnek az ellenfelek, nincs egészen szinkronban a zenével, de lehet csak én vagyok a ritmus-analfabéta... :D

    Raymond : "Egy kolegina rendszeresen jatszott, aztan par hetre ra lattuk, hogy rohan a budi fele okadni." :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák