Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz abydos #20639 üzenetére

    Próbáltad? :DDD
    Egyébként valóban nem tudom levetkőzni ezt a fajta előítéletemet. Szívtam én már annyi mindennel itt a gép körül, hogy én mindenből a lehető legstabilabb megoldást szeretem választani, még ha sokkal drágább is.
    Ettől függetlenül, ha egy mezei user megkérdezi a topikban én is a Rift S-t ajánlanám az átlag felhasználóknak, mint sem az Indexet és ennek az ár az oka.
    Viszont egyre kevésbé szimpi számomra az Oculus zárt rendszere és a hazai support.. Oké, ha valóban minőségi dolgokat tesznek le az asztalra, de mivel a CV1-re nem egyértelmű upgrade a Rift S ezért nőtt bennem ilyen tekintetben is a zárt rendszerük értelmének megkérdőjelezhetősége.
    Egyébként a Rift S teljesen okés, ha nem lenne HMD-m és szűkös lenne a keret, mindenképp azt választanám én is. Csak hát nem ez a helyzet sajnos/szerencsére. :)

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák