Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Raymond #20583 üzenetére

    Én ehhez még annyit tennék hozzá, hogy nekem nem nyerte el a tetszésemet az inside out tracking... Az, hogy én este lámpánál VR-ozzak.... Köszönöm nem. Másik pedig az, hogy ha kitakarod az egyik kezeddel/kontrollereddel a másikat, elvész a követés (lövöldözős játékok kitűnő példák). Amíg így működik az inside-out tracking addig számomra ezek is visszalépést jelentenek. Mint CV1-es én már kiépítettem a környezetet a követéshez. Örülnék persze ha nem kellenének külső bázisok de amíg ezt ilyen megoldásokkal adják, addig nekem ez no go. Aztán másnak meg lehet fel sem tűnik vagy nem számít, nekem igen.

    (#20582) repvez: Gyakorlatilag a piacon kapható legjobb kontrollert szólod most le. :) Szerintem volt már róla épp elég link és a net is tele van vele, hogy mit tud és miért jó. Ha valami konkrétra vagy kíváncsi akkor persze segítünk de ha a korábbi infókból nem sikerült leszűrni miért jó a knuckles, azon nem tudunk segíteni.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák