Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz sz_abika #16047 üzenetére

    Ez esetben a Riften való kép megjelenítési problémájának megoldásához mindenképp az USB portokkal kell játszadozni, addig amíg nem lesz kékhalál.

    Azzal kezdd, hogy tehermentesítsd a géped usb portjait, amire épp nincs szükséged azt húzd le róla. Csak a bill+egér legyen rajta meg a Rift.

    Próbálgasd más PCIE csatiba tenni az inateck kártyát. Ideiglenesen azt is kipróbálhatod, hogy a VGA-t átteszed másik PCIE csatiba, akkor is ha úgy csak 8x üzemmódban fog menni, ehhez nézd át az alaplapod manualját, hogy megtudd melyik slotban milyen módban működik. De ha van másik hozzáférhető PCIEx1 slot, akkor nem kell babrálni a VGA-t, először abban próbáld.

    Próbához azt javasolnám, hogy minden egyes próba során csak 1 lépést tegyél meg egyszerre. Pl tedd át az Inateck kártyát másik PCIE slotba, ne dugj bele semmit, majd gép bekapcs, próbáld ki, hogy egy pendrive-ot felismer-e, az okoz-e kékhalált. Ha nem akkor mehet bele 1 darab szenzor és próbáld úgy a riftet. Ha nem ad képet, tegyél még egy szenzort az Inateckbe.

    A HMD-t mindenképp tartsd az alaplapi USB-n.

    Az inateck drivereivel is lehet szórakozni: Töröld le a jelenlegi drivert és engedd a winnek hogy feltegye az alap windows usb kártya drivert. Ha épp az van fenn próbáld frissíteni. Ha az sem jön be, kapcsold ki az automatikus telepítést, esetleg előzetesen töltsd le az inateck driverét, bootolj be safe módba és ott töröld le majd telepítsd az inateck drivert.

    A füles témához: Ez nem olyan babrálgatás ami nagy dolog lenne. Ahogy írtuk ehhez az Oculus szándékosan még célszerszámot is mellékelt. Kb olyan mintha a új összerakott gépet vennél aminek a jack-ébe be van dugva egy kis headset de te hangfalon szeretnéd használni ezért kihúzod. :) Csak itt kell hozzá egy szerszám.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák