Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz izomman1 #12839 üzenetére

    Nekem a Vive is tökéletes térérzetet nyújtott. Nem csak a lencsén múlik a dolog. Ha kevésbé pixeles a kép, a térérzet is erősebb. Kb mint egy tömörített kép esetén: több pixel, több információ amit az agyad feldolgozásra megkap. DK1-2-CV1 próbák sorozata után én legalábbis úgy éreztem ez dob a legtöbbet a térérzeten (no meg a FoV) mondjuk ott voltak is különbségek jócskán, CV1 és Vive között közel sincs ekkora különbség. Plusz szerintem egyikben sincs "rossz" vagy gyenge lencse. CV1 vs Vive esetén nüansznyi a különbség és azt sem nagyon lehet megmondani melyik a jobb. Egyszerűen valakinek ez jön be kicsit jobban, másnak meg az. Én a Vive és a CV1 közé tennék egy nagy egyenlőség jelet, egyedül az ár az ami szerintem kiemelkedő különbség még mindig. De amúgy ezt a témát már ezerszer kitárgyaltuk a topikban, miért rugózol még mindig azon, hogy melyik a jobb? :)

    Samsung Odyssey-je tudtommal még mindig nincs senkinek a topikban, így nem nagyon fogja bárki is megmondani, hogy jobb-e benne a térérzet.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák