Új hozzászólás Aktív témák

  • Blasius

    tag

    Sziasztok,

    rtorrent script írásával képben van itt valaki? Azt szeretném hogy az elkészült fájlok letöltés után kerüljenek át egy másik könyvtárba. (Ezt az egészet amúgy elsősorban azért akarom, mert a minidlna már letöltés közben elkezdi vizslatni a félkész fájlokat. Ez természetesen nem sikerül neki, kiakad és nem kerülnek be az adatbázisban. Viszont hogyha letöltés után egy “kész” könyvtárba kerülnének a fájlok, akkor ha ott vizslat a minidlna akkor már ez a probléma nem fordulhatna elő...)

    Nekiugrottam hogy írjak egy scriptet (~/.rtorrent.rc). Van egy pár példa az rtorrent github oldalán, de azok nem működnek. Mint más külföldi fórumokban írják, a scriptekben használható parancsok menet közben megváltoztak régi verzióról új verzióra váltás közben. Így most ezek a példa scriptek amik az interneten megtalálhatóak nem lehet tudni hogy az új vagy a régi érából származnak. Igazi rémálom tehát az rtorrent scriptek írása :((( … Az sincs leírva sehol, legalábbis én nem találtam meg, hogy melyik parancs pontosan mit csinál, milyen argumentuma kellenek neki stb. Úgyhogy ha valakinek itt már sikerült megoldást találni erre a problémára, akkor kérem ossza meg!

    Ha valakinek esetleg fel van telepítve valamilyen grafikus interfész amivel a kész fájlok áthelyezése beállítható, és össze tudna ezel rakatni egy rtorrent.rc -t és feltenni akkor az is lehet hogy jó lenne.

    (rtorren 0.9.6 Lede 17.01.6-on)

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    Ha ''a'' ram megy dualban ''b'' rammal, és ''c'' ram megy dualban ''b'' rammal, akkor ''a'' ram megy dualban ''c'' rammal?

Új hozzászólás Aktív témák