Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    Helló!

    Régebb óta probálkozom egy Régi: HP OmniBook 4100: /Pentium2 233MHz(512kb L2) 64Mb VIDEO: neomagic HANG: alsa cs4232 PCMCIA: ( yenta_socket modul) Ethernet: Xircom RealPort CardBus Ethernet 10/100 + Modem 56 RBEM56G-100 szükséges mosul hozzá xircom_cb BILLENTYÜZET: fr_CH-latin1 (itt a kukaccal szokott gondlenni mert az Alt+2 azonban a firefox és az opera mellőzi az altal elérhető karaktereket/ Életrekeltésére. Néha siker néha nem. Legjobban a DSL Linux feleltmeg azon szinte mindent meg tudtam oldani. Kivétel a gyorsaság pl böngészök elég lassuak voltak. és ha az oldalt ''görgette'' akkor nagyon lassan és akadzva haladt) Az ujabb rendszerke többé kevésbé felmentek rá. Egy két boot paraméter beirásával: acpi=off irqpoll pci=routeirq. De pl az archlinux utolaso két változata az semmivel sem megy a boot után Kernel panic. Arra gondoltam meg próbálnám régebbi linuxal pl: debian 2.x vagy SUSE 7.x. Azonban ezeket nem találtam a neten valamint repokat sem hozzá ... (vajon hol lehetnek?)

    Idáig a BeOS HE volt az amivel ugyment ahogy kell nem kellet várakozni progik betöltésér ... Azonban ehez megt nincs megfelelő driver ai életre keltené a netet: PCMCIA: Xicom RBEM56G -100 .

    Kérlek segítsetek! Elég régota szenvedek vele! Nem várok sokat csak internet bőngészési lehetőséget megfelelő minőségben!

    Köszi

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák