Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz N0zer0 #20657 üzenetére

    Nem tudom, hogy a kapcsolatok / kézfogások akármik száma hogy befolyásolja az adatforgalmat, de mindegy, te tudod. Statisztika van benne, összes mért forgalomra (meg sessionre is, persze), meg még 1-2 apróságra.

    Jobb cache kezelés alatt azt értem, hogy az uTorrent (amellett, hogy negyvenmillió fajta beállítást mutatnak a neten vérpistiknek) általában kiveszi az oprendszer kezéből az irányítást. Nem mintha winen amúgy tökéletes lenne, de ezen essünk túl. Ellentétben qBiten max az írási cachet tudod beállítani (azt hiszem 128 vagy 256 a max), és ennyi, a többit majd az oprendszer elvégzi. Nem akar azonnal kiírni semmit, nem a program szabja meg, hogy akkor én most csak azért is kiírom, hanem amikor az oprendszer jónak látja, és a diszk is épp olyan állapotban van, hogy kiírható a tartalom. Érdekes mód, qBittel vagy Delugeval sosem volt ilyen Lemez terhelt felirat / probléma, amiből azért van pár poszt uTorrent témában. Egyszóval, sem a legtöbb beállítási útmutató szerintem nem helyes, sem a default. Mindamellett, hogy win < linux RAM és (disk)cache kezelés terén is.

    uTorrent RSS arra jó, hogy sorozatokat szedj. És kész. qBithez teljes regex a kezedben van, nem akarja ő jobban tudni. uTorrentnél van * meg ?... Persze, értem én, hogy RSS általában amúgy is sorozatokra van, de nem minden helyzetben. Ebben a témában talán a Deluge az első, címkékkel, címkékre külön szabályokkal, és még hasonló szépségek. :) Meg a Deluge tud szerver-kliensként futni, sokkal élvezetesebb, hogy nem webuin kell elérni, ha másik gépen fut.

    [ Szerkesztve ]

    Tegnap még működött...

Új hozzászólás Aktív témák