Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Vladi #20646 üzenetére

    Amikor még windózt használtam én is foobar2000 nevű progesszal csapattam a zenét. Zenelejátszók tekintetében ez viszi a pálmát.
    Egyszerű, kis erőforrású, szénné konfigurálható, és ami legjobb benne, hogy néhány kattintással lehet konvertálni vele bármilyen zene formátumról bármilyen zene formátumra. Ez nálam pl. azért jött jól, mert a kb 400 gigányi metálzeném 90%-a mind lossless formátumban került a gépre, és néha azért kellett az mp3. Pluginek (amik kimerültek egy szál .dll fileban) segítségével olyan egzotikus fileokat is lejátszott amiről még az űristen sem hallott.
    Ilyet és ilyen formában egy zenelejátszó program sem tud foobaron kívül egyik platformon sem.

    Linuxon én már terminálból hallgatok zenét, és ffmpeg-gel konvertálok, illetve puddletaggel tagelek mp3-at. Ezt a fb2k-val egy programban megoldottam. Jó nekem ez így, de azért az sem volt rossz.

    Torrenttel kapcsolatban is félig-meddig egyetértek, de pl az utorrent ideje már a windóz platformon is lejárt. Ami nekem hiányzik a qbittorrentből az az, hogy ha több fileból áll az állomány, akkor nem tudom letöltés megkezdése előtt kiválasztani mi kell, hanem miután hozzáadtam a torrentet, egyenként pipálgathatom ki, ami nem kell...
    Megvagyok enélkül is, csak nem nagyon erőltetik a témát.

    [ Szerkesztve ]

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák