Új hozzászólás Aktív témák

  • €uro

    őstag

    válasz Shad0w #4104 üzenetére

    Kipróbáltam.

    Micsoda élmény ez alatt a játék alatt a kormányt használni! - és nem csak azok után mondom ezt, hogy a Shift-tel szenvedtem vele!

    Ahogyan a Shift letört, most úgy villanyozott fel a Race On. Egy rossz szavam sincs ezek után a kormányra. Ugye nekem viszonyítási alapom nincsen - más kormányt még nem próbáltam -, de pont ilyen működést vártam el tőle.

    Nagyon jól érezni az autót, ahogyan a kerekek tapadnak vagy csúsznak, ahogyan a kormányra a különböző helyzetekben az erő hat.

    Nagyon féltem a reakcióidőtől, hogy nem csak az NFS okolható érte. Felvetődött bennem az is, hogy egy kormányhoz erősebb gép kell, mintha szimplán csak a klaviatúrát használjuk az irányításhoz. Nincs ugyanis túl gyors videó kártyám. Egy HD4670-et használok E7300-as processzorral és 4 giga rammal. Viszont a Race On Full HD felbontásban futott és a kormányom tökéletes szinkronban mozgott a virtuális kormánnyal.

    De csak hogy ne csak pozitív dolgokat említsek, azt azért sajnálom, hogy a kormányon lévő váltófülek és a szekvenciális váltó ugyanazokat a gombokat jelentik. Illetve ha a kormányon nem csak négy gomb lenne, hanem hat vagy még több, az is csak az előnyére vállt volna.

    Felvetődött bennem, hogy ha ez a Saitek R660-as kormány ilyen vezetési élményt nyújt, akkor mit adhat egy DFGP, G25 vagy G27.

    Most még a DiRT játékot fogom kipróbálni a kormánnyal. Remélem azzal is minden rendben lesz az irányítást illetően. Ha így lesz, különösen örülni fogok és még az sem fog érdekelni, hogy a Shift-et el kell felejtenem - még ha nem is végleg - annak ellenére, hogy csak e játék miatt szántam rá magam, hogy kormányt vásárolok.

    _____
    (#4106) neilszab: "A kormány/pedál ergonómiailag rendben van, kényelmes, tartós?"

    Igen. Ergonómiailag, kényelem és tartósság szempontjából abszolút rendben találom.

    _____
    (#4113) Zoli1222: "Mennyire zavaró, h csak 90fokban lehet jobbra-balra forgatni?"

    A Race On kipróbálása után azt tudom mondani, hogy nem oszt, nem szoroz - egyáltalán nem zavaró.

Új hozzászólás Aktív témák