- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
-
veterán
v2 & arty
Azt szeretném még megkérdezni hogy pontosan melyik drivert érdemes felrakni? Találtam a Thrustmaster weboldalán egy drivert.
https://support.thrustmaster.com/en/product/t300rs-en/
Ezt kell csak felrakni aztán kész? Vagy van esetleg másik szimulátoros oldalon olyan driver ami újabb és jobb? Vagy ezt felrakom és jó lesz a pedálhoz meg a kormányhoz is aztán kész?iPhone 13 Pro Max
-
chewycl
tag
-
MAXIMIZE
tag
Hát ennyiért én is gondolkodóba estem pedig nekem ilyenem van, de tarcsiba nem lenne rossz.
-
chewycl
tag
Egyébként mi a tapasztalat, pl egy Wheel Stand Pro-ra érdemes beruházni kényelmi szempont miatt, vagy akkor már rendes cockpit késôbb ha bejön a szimulátorozás?
-
veterán
válasz chewycl #39811 üzenetére
Wheel Stand Pro nem túl stabil szerkezet, felejtős úgy vélem! Sokat gondolkoztam vásárlás előtt hogy mi legyen, de végül a GT Omega Racing mellett döntöttem és nagyon nem bántam meg! https://www.gtomega.co.uk/products/classic-steering-wheel-stand
Sokkal stabilabb mint a Wheel Stand Pro!
Vagy HA-ról Atesz-al beszélj.#39809 v2
Köszi akkor megkeresem aztán azt is felrakom.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
chewycl
tag
válasz jozsi252 #39812 üzenetére
&fatal`: Köszi a tippeket. Atesz cucca elég masszívnak tûnik, fôleg a bolti 70k-s napozóágyakhoz képest Az a baj most a vidéki home office-ban elférne, de ki tudja mikor kell visszaköltöznöm majd a jó pesti panelba. A GT OMEGA szimpatikus csak nem szállítanak jelenleg az EUba. Szerintem bepróbálom kezdésnek a wheel stand pro-t, max visszaküldöm ha nekem sem jön be.
-
veterán
válasz chewycl #39814 üzenetére
Én ismerősnél próbáltam ki, kicsit erősre állított FFB-vel számomra instabil volt a kormányt tartó kar, plusz zavart hogy a lábam között volt egy rúd. De persze ez is egyéni preferencia kérdése, van akinek bejön van akinek nem.
Viszont a Thrustmaster szervizelős kérdésemre nem jött válasz. Thrustmaster-nél hogy megy a szervizelés? Thrustmaster-nek kell írnom tőlük kapok egy fuvarlevelet és a futár elviszi? Vagy jelen esetben az Alza-nak kell visszaküldenem és ők intézik a javítást/cserét?
Ha minden igaz holnapi átvételi dátum nem változott, nagyon várom már hogy átvehessem. Alza-t ezért szeretem mert olcsó a szállítás Alzaboxba, illetve nagyon gyors is. Jó ideje akarok saját szíjas kormányt mert a tizen pár éves Logi + fogaskerekes megoldásból elegem lett. A pedálokkal semmi bajom, de a fogaskerekes megoldás egyre jobban zavar már. Főleg a középen érzékelhető ffb lyuk miatt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
chewycl
tag
Veszélyes ez a hobbi is. Most csak egy kormány set, de akkor már egy állvány is jó lenne. Aztán már látom elôre, hogy a loadcelles pedál is kelleni fog. Repülnek a huszasok az ablakon.
A next level standjai tenyleg szimpatikusak de ami tetszik az 75-tôl kezdôdik, a wheel stand lite-ot sokallom 50-ért, azon is csak 1 kormánytartó kar van. Alszom rá egyet.
-
fatal`
titán
válasz chewycl #39818 üzenetére
A litenál szerintem jobb a WSP, a másikra gondoltam, az ára valóban sok.
Ja és üdv a klubban, amikor megvettem a G29-et 1,5 éve, akkor holtbiztos voltam benne, hogy más nem fog kelleni, talán még kommentem is volt róla.
Nekem itt van már a load cell pedál meg a TM váltó is, de most már megvárom a kormányt, nem cserélem ki addig. Még egy utolsót repesztek a Logival
[ Szerkesztve ]
-
JulesTS
őstag
válasz jozsi252 #39816 üzenetére
Nekem is wheelstand pro van, ez fér el összecsukava. T300-zal, majd CSW V2.5-tel használom. Ha két kézzel fogom a kormányt, akkor nem csavarodik, egy kézzel persze hajlik amerre tekerem, két láb között se zavar a rúd, mert úgy raktam rá a pedálokat, hogy a fék és a gáz közé esik a rúd...
-
veterán
válasz JulesTS #39822 üzenetére
Azért is mondtam hogy sok ember szereti, nekem nem jött be. Viszont a GT Omega mellett szól hogy bővíthető. Tehát lehet hozzá venni üléstartó szerkezetet, plusz ülés, és cockpit lesz belőle. Ez a célom nekem is. Csak nem merek kintről próba nélkül ülést rendelni mert 100kg vagyok. És ha kicsi akkor szopó..
Sima autó ülés meg nem érdekel.
Amúgy CD Keys-en 5200 a F1 2020 Schumi Edition. Meg is vettem, jó lesz a kormányt tesztelni vele.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
barabasb
tag
Sok logi g29-et látok az aprón, van valami baja, hogy mindenki eladja?
-
-
biker
nagyúr
válasz barabasb #39827 üzenetére
ha elém kerülne egy csak base+wheel csl vagy t500 akkor már menne az enyém (G29) is apróra.
De csak pedálos van, az meg nekem tök felesleg.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
ImAxRap
csendes tag
Sziasztok! A t300 gyári pedál mennyire használható? Ismerősöm rendelt egyet az akció miatt, de arra panaszkodik, hogy elég későn érzékel a gázpedál. (F1 2020, csak itt lesz használva, illetve majd a következő F1-ben.) Ez általános probléma?
[ Szerkesztve ]
"Minden szavam magamról vall."
-
veterán
Meg van a kormány illetve pedált szett, össze is raktam ki is próbáltam F1 2020-ba hát ég és föld G29-hez képest. Nagyon tetszik ez a szíjas hajtás, illetve az FFB is sokkal lágyabb és nem üt annyira.
Viszont lenne két kérdésem.
- Egyik az az hogy akinek van ilyen T-LCM pedálja annak se írja ki a Control Panel csak a kormány típusát, a pedálnál meg Sim Pedals van?
- Másik kérdésem pedig a FFB-vel kapcsolatos lenne. A Gain Settings-nél a Constant - Periodic - Spring - Damper-t hogy érdemes beállítani?
Láttam a topicba 1-2 képet ott a Constant meg Periodic 100%-on van, a Damper meg Spring le van húzva nullára. Elvileg ez a "normális" beállítás ami mellett érdemes játszani?iPhone 13 Pro Max
-
PNP
őstag
Sziasztok, lehet, hogy én is felszállnék a T300 vonatra, jelenleg egy G920-am van, amit egyszer sem használtam , innen nézve tehát felesleges a váltás, de ha egyszer lesz időm játszani, akkor biztos jobban tetszene a TM. A kérdésem az, hogy mennyire kell hozzá az itt ajánlott pedál, mert a két tétel együtt már húzós, csak a kormány még belefér, kis bukóval. A Logihoz van H váltóm is, meg ugye kuplungos a pedálszett, de valószínűleg a legtöbb játékban lehet ezek nélkül élni. Szóval mennyire gagyi a T300RS pedál? Ez a jobb deal, vagy ami volt pár hónapja (?), 100 körül kuplungos pedállal.
-
Gasmonkey
csendes tag
Sziasztok!
DFGT vs T150 tudnátok egy gyors pro-kontra véleményt vagy tapasztalatokat írni? Melyik éri meg jobban használtan? Van már egy g29-em de úgy alakult, hogy vennék egy eggyel alacsonyabb kategóriát is. Érdekelne milyen a T150 félig szíjas hajtása de nem tudom mennyire beteges.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
-
JulesTS
őstag
válasz jozsi252 #39837 üzenetére
Igen az a normális beállítás, spring és damper-t a szimulátornak kell kezelnie a futómű és a kerekek viselkedését alapul véve. Arcade játékn@l esetleg szükséges lehet...
Arra figyelj, hogy ha huzamosabb játék közben elgyengül a kormány, akkor az túlmelegedés miatt van. Ilyenkor próbáld meg a "forced cooling" bekapcsolását. Ha nem segít akkor FFB-t vedd le 50...75%-ra, vagy hűtés mod... -
JulesTS
őstag
Elkészült a V2.0-ás dashboard-om:
[link]
-
veterán
válasz JulesTS #39844 üzenetére
Köszönöm a tippeket! Alapból 75%-on van az FFB erőssége a driverbe, illetve játékba se szoktam annyira felhúzni, szóval ezzel szerintem nem lesz gond. Mármint a melegedéssel.
Közbe sikerült a GT Omega Wheel Stand-re ráapplikálnom a kormányt meg pedálszettet. A pedálnál van kismillió lyuk fúrva előre, de persze nem pont úgy hogy 4 helyen fel tudtam volna fogatni a pedált, így kellett kettőt fúrnom.
Viszont a 2. képen ahol csak a pedál látható, bal oldali alsó csavarral szívtam rendesen. Valószínű hogy szar lehet a menet vége mert nem tudtam csak kb. félig betekerni a csavart, így raktam be a szárnyas csavar alá alátéteket, de így már fasza lett. Tuti hogy nem a csavar rossz mert a többi lyukba tökéletesen be tudtam tekerni a csavart. No sebaj, ennyi baj legyen!
A kormánynál viszont szerencsém volt mert volt 2 olyan lyuk is ami pont illeszkedett a kormánynál előfúrt lyukaknál.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest