Új hozzászólás Aktív témák

  • DummyBoy

    senior tag

    válasz Gabonetta #28218 üzenetére

    Nem annyira, én is végigmeneteltem ezen a soron xD

    TLDR: Ha a költségvetésbe belefér, akkor (főleg konzolhoz!!!) Fanatec.

    Mese ON:

    Találtam olcsón a neten használt de top állaptú Playseat Challenge-et, azt megvettem, az elpakolhatósága miatt, és mert kellett valami játszani, hogy ne túrjam szét a kanapét.

    Pár hónap keresgélés után eljutottam oda, hogy kell egy kormány az Xboxomhoz, amihez az ÉN szempontjaim alapján a Fanatec cucc a legjobb.

    Viszont az túl drága ... kell az nekem? (Kevés játékidő, és ha vannak cimborák ÉS nincs család akkor coop bohóckodás megy...)

    Végül vettem egy Logitech G920 szettet, próbaképp, majd váltót hozzá, majd elkezdtem agyalni, hogyan lehetne felturbózni, loadcell, kézifék, miegymás ... Mire meglett minden, elfogyott az idő ...

    Aztán Black Friday-kor beakciózták a CSL Elite-et és gondolkodás nélkül meg is vettem.

    Jó volt a G920, de más világ, halál amatőrként is azt mondom teljesen más élmény.

    Mese OFF:

    Konzol tulajként azt mondom, ha valaki rá tudja szánni az összeget, akkor Fanatec cuccot vegyen. Nem azért, mert bármi bajom lenne a TM-el, de a kormányról állítható beálítások és a kézifék + két váltó csatlakoztatásának lehetősége bődületes előny konzolon, főleg ha hosszú távon gondolkozik valaki + szüksége lehet rá (Drift, Rally)

    Arról nem is beszélve, hogy a Fanatec kiegészítők drágák ugyan (váltó + kézifék), de olyan fapados elektronika van bennük, hogy akinek van erre affinitása, az töredék áron meg tudja oldani ezt házilag... (Ezek mondjuk nagy szavak ... hónapok óta majdnem minden alkatrész megvan mind a kézifékemhez, mind a váltókhoz, de egyszerűen nincs rá időm ...)

    És végül, amit már mondtak előttem: Ha mégsem jön be, el fog kelni.

    szerk: jut eszembe: A Playseat Challenge-et érdemes kipróbálni, és a "hivatalos" (Barátaim szerint, akik szerin ember meg medve nincs 100 kiló alatt) mérce szerint nem vagyok ember, 172 cm, 70kg ... Nekem kényelmes, de apró termet vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    Life is shor...

Új hozzászólás Aktív témák