Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    válasz DummyBoy #24334 üzenetére

    Köszönöm válaszod :R Kicsit tartok a Logi vételtől annyi negatív videót láttam az új szériáról. A 2év gari nagyon jó az némileg nyugodtságra ad okot, csak ha netán gáz van (és sajnos nagyobb százalékban benne van) akkor a FIXIT és a Logitech support kettősével vívott ádáz harc kell, hogy új termékre cseréljenek. Erre nem egy nem kettő tapasztalatot olvastam. Nem lehetetlen, csak egy hónapig kallódik a termékünk.

    Ahogy végignézem a dolgokat teljesen vakszerencse, vagy jó lesz vagy nem, csak hát közel 100k-ról van szó úgy meg elvárnék egy minőségi biztonságot, vagy lehet manapság ez már túlzott elvárás?

    Valahogy kiharcolok legalább egy offline átvizsgálást, hogy a kapcsolok, a kormány forgása hangra rendben van e, meg legalább működnek e. Talán majd mesterünk, vezérünk neilszab kolléga és megáld egy hozzászólással, vagy nem ;]

    Lutri, vagy működni fog benne a 20 forintos kínai mikrokapcsoló vagy nem. Ez még rendben is volna egy 25 ezer forintos G29-nél, csak ez többször 25 ezer az a gond. :U

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák