- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valaki szeretne akkor indítottam 24/7 szervert. PVE only, navezgane, 2-es nehézségen. A landclame block nagyobb védelmet ad.
Elég erős vas van alatta, azaz fut rajta még egy rust szerver pár játékossal (ami már nem lesz 100 playeres mert azt a szart ami ott volt az nem akarom mégegyszer)
A vas Dell T130 - Xeon X3450, 24gb ram, 250gb SSD a többi nem publikus.
A szerver LampTech PVE only A16 néven fut. Max 8 player de ha kell bővítem. Szabály csak annyi hogy nincs pvp, és tilos csalni, bugolni, egymást csesztetni. -
Viper26
nagyúr
válasz MasterDeeJay #151 üzenetére
Ha beszerzem rá fogok nézni, és köszi.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Ciciske95
újonc
Sziasztok
Valaki nemtudna egy PVE szervert csinálni max 20 főig bőven elég lenne ha kevesebb azse gond csak stabil legyen (ezek a dolgok jó lenne ha elérhetők lennének rajta : lobby,setbase,base ,protect,szomlyúság és víz mutatása meg a kövi hordanapot írja ki..)
Persze fizetnék/fizetnénk is érte
Előre is köszönöm a választ -
Ciciske95
újonc
válasz havenday #155 üzenetére
párat megjártunk már ás mit mondjak egyik jobban összemolott mint a másik,most utoljára egy grandpa secret nevűn voltunk az viszonylag sokáig bírta de már 2 hete szerver gondjaik vannak sokszor 30k pingje van a játékosnak és furt kifagynak
mondjuk azsem jó ha pl felmegyünk egy szerverre és ott mar 100+ napnál járnak mert akkor már minden jó cucc másoknálvan meg jó helyeket elfoglalták védelmekkel.. -
imilee78
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám adodott ami még egyszer sem fordult elő eddig. Tegnap előtt játszottam a játékkal és akkor még nem volt semmi baja. Ma szerettem volna játszani de a talaj tök fekete volt. Mindent megprobáltam, de semmi síkerrel. Illesztőprogram újrarakás, beállítások, directx frissités, de semmi nem javított rajta. Segítségeteket előre is köszönöm.
A videókártyám egy Geforce GTX 1030 2 GB GDDR5 memoriával. -
Bal0924
aktív tag
Sziasztok
Mi minden történt a játékban azóta, hogy bevezették az áramot? -
jossua
tag
Aki nyomja szerveren vegyen fel STEAM-en és nyomathatjuk
Steam : golaczdavid
Alias : Magyarbetyar
-
Hönir
csendes tag
Ha valaki csatlakozna:
[ Szerkesztve ]
-
sedative
újonc
Sziasztok.
Ismerősömmel indítottunk egy szervert, a keresőben megtaláltok bennünket a keresőben:
Modded servers alatt:
Magyar Szerver HUN PVEAki csatlakozni szeretne, örömmel váruk.
Szép estét mindenkinek.
-
cs1rk3
tag
Sziasztok már 100 órám van egy random generált wordbe de eddig nem találtam meg a havas pályarészt csak egy kis erdőt lehetséges hogy csak ennyi van benne??
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
beszereztem én is ezt a remek játékot
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
válasz Mr.Csizmás #171 üzenetére
Jó szórakozást hozzá!
Remélhetőleg nem sokára kijön az A17 verzió amiben jelentősen át lesz dolgozva a fejlődés és elég sok cucc jön be.
Ha kijön az a17 akkor 24/7 indítok magyar szervert. PVE only, navezgane lesz. Max 8 slot. Fixip. -
Mr.Csizmás
titán
válasz MasterDeeJay #172 üzenetére
délután tesztelem majd szeretem az ilyen minecraftos tákolda kreatívkodásokat...
btw. anno nem tőled kaptam kalózos kulcstartót?
-
válasz Mr.Csizmás #173 üzenetére
Minecraftnál ez kissé összetettebb, van benne hasonlóság.
Ha kell segítség valamiben akkor írj nyugodtan!Kezdetnek mindenképpen amit ír tutoriált az meg kell csinálni. (ruha, eszközök,ágy készítés...végül trader felé mutat bár az még nem fotos)
Annyi biztos hogy az elején vagy éhen halsz vagy megesznek. Nekem legalábbis ez volt a választék az első játékomkor.
De a legjobb egy romos házba éjjszaka minden ablakot bepalánkozva reszketni amikor a horda vonul.Nem emlékszem kulcstartóra. Régen én csináltam a PH minecraft szerverét, meg jópár másik játék szerverét is. Illetve sok dolgot adtam el az aprón.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz MasterDeeJay #174 üzenetére
lehet De2Jay-al keverlek mindegy
köszi, majd bepróbálkozok a magyar szervereket. fizikával hogy áll a játék? még mindig lebegő kocka a téma?
-
válasz Mr.Csizmás #175 üzenetére
Itt nincs lebegő kocka, fizika van mindenre.
Építkezésnél oda kell figyelni hogy mi mennyit bír el! [link]
Ha egy épület szerkezete túlterhelt akkor random is eshetnek le darabok idővel.Illetve ha több száz TNT-vel alápakolsz egy tornyháznak akkor pár perc mire leesik ami megmaradt belőle.
-
safranyek
tag
válasz MasterDeeJay #172 üzenetére
Év végére ígérik az experimentált, talán januárban kiadják a stabilt is.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #173 üzenetére
no, nem sok sikerrel, de tetszetős volt a próba (elsőre megzabáltak, másodjára egy romos épület tetején végeztem szomjan)
modok kezelése hogy működik itt? grafikai modokra gondolok pl., amik nem befolyásolják a játékmenetet.
-
válasz Mr.Csizmás #178 üzenetére
Kimondottan grafikai modot még nem használtam de úgy tudom van hozzá ENB mod. Amiket használtam az UI mod hogy kijelezze az aktuális hőmérsékletet. [link] Alapból a karakter menünél írja ki.
Ja ha Celsiust akarsz Fahrenheit helyett akkor konzolba beírni: settempunit C
Mert itt számít az hogy mennyi a külső hőmérséklet. Egy szál gatyával a havas tájakon meg lehet fagyni. De ha építkezel akkor épületen belül már rendben vagy, ott úgyis használod a tűzhelyet ami melegít. A túl meleg is árt, előfordult nálam hogy kint meg lehet fagyni és beöltözök majd bemegyek és megy több tűzhely és kohó akkor meg vetkőzni kell mert túl melegbe vedelni kell a vizet. -
Mr.Csizmás
titán
válasz MasterDeeJay #179 üzenetére
ezt felfedeztem, hogy fázni tud amúgy a füvet tényleg úgy kell grindelni, hogy ököllel ütöm?
-
válasz Mr.Csizmás #180 üzenetére
Kezdetben igen, de majd lesz ásód meg egy rakás más gyors szerszám.
-
havenday
tag
válasz Mr.Csizmás #178 üzenetére
van a játékban egy csomó apróság/trükk, amik segítenek életben maradni. Például yucca gyümölcsből tudsz italt gyártani. Hóból olvasztva víz lesz, blueberry közvetlen fogyasztva csillapítja a szomjúságot és az éhséget. Ugyan így a gomba. Tudsz kézből inni, ha végképp nincs más, bár nagy a fertőzés veszély, ami éppúgy végződhet halállal
Szóval ezekre a kis finomságokra érdemes figyelni..... -
válasz Mr.Csizmás #183 üzenetére
Ha folyóból/tóból vagy wc-ből szedted van akkor van esély rá hogy fosni fogsz.
Érdemes az összeset forralni tiszta vízzé tűznél. Az üvegeshez kell cooking pot a tűznél hogy forrad, a konzervdobozoshoz meg nem kell viszont azt nem lehet egymásba rakni hogy kevesebb helyet foglaljon.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
van aktív magyar szerver perpill?
-
havenday
tag
válasz Mr.Csizmás #185 üzenetére
van egy pár
Random szervere (Navezgane PvP,PvE) IP: 94.250.222.114:26905 Jelszó: nevezgane[HUN]Kockaparty.eu PVPVE:84.2.223.164:27666
World war Z
176.57.153.41:27140 jelszó:erdöXSTUDIO.HUN (Navezgane PvP/PvE)
46.223.179.61:26900 -
safranyek
tag
Pénteken jön az alfa 17 experimental a streamereknek, hétfötöl töltheti mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
-
A17 Navezgane map ha kell valakinek:
Innen tölthető nagyobb méretben: [link][ Szerkesztve ]
-
Bal0924
aktív tag
Köszi, ez jól jön.
A játékban is bekövetkezett a globális változások..A havas terület lejjebb húzódott.. és a sivatag is nagyobb lett. -
Dr.Burn
őstag
Szerintem nagyon jo lett az A17. Szivesen inditanek egy magyar szervert, ha lenne ra eleg erdeklodo.
"Later Nerd!"
-
Bal0924
aktív tag
Talán holnap jön a A17..
-
Dr.Burn
őstag
A szerver neve: Prohardver magyar 7D2D szerver. Jatekban megtalaljatok.
A steames szerver keresoben, nem mukodik, csak a jatekban, mert beraktam a szervert egy VPN moge.Amint uj update jon, uj jatek lesz kezdve.
[ Szerkesztve ]
"Later Nerd!"
-
havenday
tag
Most jött ki új, erre gondoltál?
-
jossua
tag
de jól tudom h minden frissités után nullázodik minden ?
Csak mert most firssitgetik a játékot mig nem jön ki a stabil 1.7 gyakorlatilag kár elkezdeni ujra és ujra kell kezdeni ?[ Szerkesztve ]
Alias : Magyarbetyar
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest