-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluigi
senior tag
Na itt vagyok csak közben építkezek is de most lezavart a tetőről a sz@ar idő...
Na szóval a beállítások:
''Fő'' fülön --> csak a neked tetsző Ekvalizert lőd be (én a buli beállításból indulva magamnak állítgattam be)
''Hangszóró-beállítás'' fülön a ''Dolby Sorrund kódolás'' engedélyezésén kívül minden bepipálva; LFE crossover fereki 90 (általában 90 ~ 150 ig érdemes kísérletezni) ; Előkeverés mind teljesen fent kivéve a centert ami felülről a második vonásig lehúzva, ''halgatás mód 6 csatira állítva és persze analógra.
A többit hagyd alapon. (ja és a környezet fülön a környezeti-előbeállításoknál ne legyen efektus! eredeti hang 100%)
Az én hangfalaimhoz ez így OK-s a fülhalgatónál esetleg lehet a sorrund sugárzókat feljebb tekerni a front-hoz képest hogy kb azonos erösséggel szóljanak.
Na kb ennyi...A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest