Új hozzászólás Aktív témák

  • Damage

    senior tag

    Üdv mindenkinek!
    Először is elnézést kérek, hogy nem olvasom vissza ezt a pár ezer HSZ-t. TV-t szeretnék venni és az alábbi elvárásaim lennének:
    - max. 300 ezer HUF
    - min. 60"
    - hagyományos TV adást nem nézek (PS4 + filmek)
    - a filmek csak külső lejátszóból, amik: PS4, számítógép (iMac), esetenként iPhone (iOS)... de megbarátkozom a gondolattal, ha felismeri a Canon DSLR-t is wifi-n keresztül (.mov)
    - Minél szélesebb dinamika tartomány (min. 1:1000)

    Van még 1-2 elvárásom, de nem ismerem annyira a mai TV készülékeket. Nem árt, ha van benne olyan hangszűrő, ami kiemeli a beszédhangot (ténylegesen) és elnyomja a háttérzajokat, zenét stb. Egyre több az olyan film, aminél 4-5x erősebben szól az átvezető zene, mint a beszédhang. Van egyáltalán olyan TV, ami képes ezt felismerni? Jó lenne, ha vezeték nélkül tudnám a TV-re lőni az anyagot kábelek nélkül. Ne kelljen oda tennem a mobilgépet és minden egyes megállításnál, visszatekerésnél odaséltálnom. Smart funkciók nem érdekelnek (hacsak nem szükséges valamelyik általam támasztott feltételhez plusz app.). A lényeg: minél kényelmesebben és jobb minőségben szeretném lejátszani az iMac-en tárolt filmeket (ami .mkv .avi esetleg .mov), néha felirattal (változtatható méretű felirat) és játszani a PS3-mal, PS4-gyel). Legyen tökéletesen összhangban az iOS-szal és OS X-szel. Min. 150 cm képátló, max 300 ezer HUF. Nem létszükséglet a 3D, de nem árt, ha van. NET-ezni nem fogok a TV-n, nem érdekel az elektromos képújság, nem akarok felvenni vele. Legrosszabb esetben USB Pendrive-on keresztül ismerjen fel minden formátumot (felirat file-okat is).

    Ezt néztem ki első körben:
    http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/sony/bravia-kdl-60w605b-p232559057/

    Esetleg jobban járok valami mással?

    Előre is köszönöm a válaszokat!

    ''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

Új hozzászólás Aktív témák