Új hozzászólás Aktív témák

  • xXxian

    senior tag

    Sziasztok,

    Pénteken vettem egy 48H6200-at. Eddig csak pozitív véleményt oszthatok meg; 3D megjelenítés nagyon szép, menü sebessége elfogadható, már volt firm frissítés, csatlakozott a Wifi hálózathoz is. Ami külön tetszik az az, hogy egy külön infra egységgel (tartozék) kezeli a UPC boxot is, így elég csak a TV távirtányítója.

    Viszont van 2 furcsaság.

    1. Regisztrációkor kiírta, hogy nem a Samsung Hungária által forgalomba hozott (gondolom szürkeimport) készülék. Tehát nincs garanciakiterjesztés, de regisztrálható. Ennek ellenére boltban azt mondták él az 1+1 év garancia. Szerintetek ez valós lehet? Vagy megvezettek kissé?

    2. Fekete háttér mellett (pl. film végén stáblista) a keret bal oldalán felülről mérve kb. egyharmadnyi távolságban ha közel megyek a képernyőhöz (kevesebb mint fél máter) látszik egy sárga, ill. egy kék fényfolt. Úgy tudom ez a modell nem edge led-es, mégis olyan mintha a keretből jönne ez az anomália. Ez normális jelenség? Normális pozícióból nézve (1,5+ méter) ez egyáltalán nem látszik, a képernyő homogén.

    Lécci segítsetek.

    Köszi,
    K

    Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)

Új hozzászólás Aktív témák