Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    válasz Darkcranio #34186 üzenetére

    A tojástartó egy sávhatárolt diffuzor, rajtad legkevésbé senn segít. Vegyél 10 centis kőzetgyapotot és olcsó textil méterárut (én 100ft/fm-est használok 1,4m szélesből), vond be a 100x60x10-es táblákat a szövettel. Legegyszerűbb, ha a hátán ragasztod ragasztószalaggal (leukoplast nagyon jól ragasztja a textilt). A tükörrel átellenes falat pakold tele a panelekkel. Függőlegesen helyezd el őket. Minden panelhez csavarozz fel 1m magasra két kis polctartó falikonzolt (15-30-15cm osztásban) arra tegyél egy vékony (5-10mm), 55x8-9cm-es deszkát keresztbe (a konzol magában kevés, a kőzetgyapot idővel elgyengül, és átrágja magát), azon támaszkodjon a panel. A deszka síkjától fölfelé kb 60-70 centire pont ahova kijön a panel széle (tehát pont 60 centire egymástól) tegyél két csavart a falba, amit ne csavarozz be teljesen. Amikor felkerül a panel, akkor egy vékony átlátszó damillal rögzítsd a falhoz. Így a konzol és a deszka alulról tart, fent pedig a damil megakadályozza, hogy kibillenjen a síkból.

    Ha kicsi a költségvetés, akkor a paneleket 60 centi szünettel helyezd egymáshoz (1 és 2m között 50% fedettség) Ha nagyobb, akkor sűrítheted 30 centiig, ha még nagyobb, akkor alá is tehetsz (tehát a földre, szintén damilos rögzítéssel)

    Az így készült panelek elég széles sávú elnyerők, baromi olcsók (párezer forintból megvan egy egész fal), és a választott textiltől függően kulturáltan néznek ki. Ennél olcsóban megközelítően hatékony és kulturált megoldást nem fogsz találni.

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák