Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsiráfnyál

    aktív tag

    válasz krichd1 #23276 üzenetére

    Értem.

    Én most már elég jó ideje vacillálok a választáson. Nem tudok dönteni az M-Audio BX5 D2 (vagy akár BX8 D2), és a Thonet & Vander Kugel (ami kb egy az egyben a Modecom MC-SHF120U) között. A pénzt nem sajnálom rá, annyira nagy árkülönbség nincs is a kettő között, csak azt nem tudom eldönteni, hogy jól járok-e egy M-Audio monitorral (amiről csupa jót olvasok, de nem feltétlenül a legjobb választás erre a célra), vagy maradjak a Modecom / T&V vonalon (amikről még tesztet is alig találok, mert mindegyik lengyel, vagy orosz, de 'elvileg' a nekem való kategória felső részébe tartoznak).

    Szóval melyikben bízhat meg jobban az ember ? Egy nagyon jól ismert márka nem feltétlenül erre a felhasználási célra szánt belépő szintű monitorának a szélesebb körű felhasználhatóságában, vagy egy jóval kevésbé ismert, ránézésre elég gyanús, de állítólag nagyon jó hangfalakat gyártó (átcímkéző) márka minőségében ?

    Könnyű lenne dönteni, ha bemehetnék egy boltba és kipróbálhatnám egymás mellett a kettőt, de ehhez sajnos 300km-t kéne utaznom, ami túl nagy macera.

    Hogyan tudnék ezzel dűlőre jutni ? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák