Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Az én bajom csak annyi a UPC-s (meg Digi-s) hírekkel, mintha Japánban, vagy az USA-ban történne valami és nem itthon. Szép szép, de mivel erre egyik sincs, jobb ha nem is olvasom el, mert csak felhúznám magam.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
törölt tag
Az elgondolás dícséretes, kínálatban viszont még van hová fejlődni.
-
kungzi
veterán
és akinek, trio xl van, de nem új előfizető az le van kaksizva? Ez így elég tré
-
ripla
őstag
a kínálat egyelőre a b kategóriás, "hétfő délelőtt 10" szintű filmekre terjed ki. a sorozatok már egy fokkal jobbak, de ott is van még bőven fejleszteni való.
-
spider80
őstag
Ha nekem trio xl van,de kb 2 hónapja kötöttem,belépek a my prime-ba,kiválasztok egy filmet,a cím mellett van egy pipa,és egy "előfizetések" felirat,akkor ezek szerint nekem ingyenes? Gondolom az előfizetések felirat helyett kellene lenni az árnak.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Apollyon
Korrektor
Na jaj de jó, alig várom hogy már ezzel is felhívjanak.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
xmaas
őstag
Szerintem nem is rossz dolog , mondjuk akkor lenne kanaan ha minden elofizeto megkapna ingyen ezt a lehetoseget de az meg a jovo zeneje
-
TomKiss
tag
Egy biztos, számomra ez sem lesz elérhető, így biztosan nem fognak zaklatni ezzel
majd csak a reklámokkal fognak idegesíteni, hogy ilyen is van...
nesze neked 29-es körzet..."Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
Ghoosty
őstag
Örülök az ilyen jellegű fejlődésnek, de a tartalom, még nagyon kevés.
-
nubreed
veterán
Ez tök jó, de az lenne a legjobb ha ilyen jellegű szolgáltatások nagy tartalommal, FullHD felbontással akár egy webböngészőből is elérhetőek lennének majd.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
it A korlátlan film- és sorozatnézés lehetősége két díjcsomag mellé ingyen jár. A Bronze és Silver csomagok esetében sem vészes azonban az ár.
- GARANCIÁLIS GAMER PC AKCIÓ+I5 12400+
- MSI GTX 1080 8GB GDDR5X
- Acer Swift 3 SF313 -ÚJ- Ultrabook, 13.5" 2K LED IPS (2256x1504)/i5-10. gen/8GB/512GB/IrisPlus
- Logitech G502 Hero Lightsync (910-005470/71)
- Apple Iphone 14 PLUS BLUE 128GB MIDNIGTHT!AKKU 100%PATIKA,HAJSZALKARCMENTES!!!GARIS január 23, 2024!
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs