Korlátlan feltöltőkártyás csomagok a Telenortól

Megújította feltöltőkártyás (prepaid) csomagajánlatait a Telenor. A csupasz SIM kártyát online rendelők számára elengedik a 490 forintos árat, és ingyen ki is szállítják a megadott címre. Mostantól a prepaid alapcsomagnak a MyStart számít, amiben a percdíjak minden belföldi irányba a nap bármely szakában 40 forintot kóstálnak percenként, az SMS-ért pedig szintén ennyit von le az egyenlegből a szolgáltató.

Három módosító csomagot kínál még a vállalat, ezek egy hónapig (pontosabban 30 napig) érvényesek, fizetni pedig megrendeléskor kell, a fordulónapig le nem mondott csomagok esetén a rendszer automatikusan megpróbálja levonni a következő időszakra is az összeget, amennyiben nincs erre elegendő fedezet, az ügyfél visszatér a MyStart havidíjmentes csomagjához.

Érdemes tisztában lenni azonban azzal, hogy az ÁSZF szerint, ha a fordulónapon a Telenor nem tudta levonni az igényelt csomaghoz tartozó havidíjat, akkor az egyenlegfeltöltés után teszi ezt meg, törthónap esetén (ciklus közben) is teljes összeggel terhelve a kártyát. Ilyenkor is felhasználható az összes kedvezmény, de kevesebb ideig - viszont a Telenor Sajtóosztálya kérdésünkre elmondta, ettől az ügyfelek számára pozitívan térnek el, tehát a teljes összeg helyett részarányosan vonják le az összeget, míg a kedvezményeket teljes mértékben jóváírják. Az ÁSZF változtatás folyamatban van, ami majd tisztázza a helyzetet.


[+]

A MyTalk csomag 1990 forintba kerül, ezért cserébe száz percet kínál a szolgáltató belföldön, azaz a MyStarthoz képest féláron lehet telefonálni. Ha kevésnek bizonyul a bő másfél órás keret, újabb száz perccel lehet bővíteni, azonos feltételek mellett. Ez úgy működik, hogy a megrendelés (és sikeres fizetés) újból száz percre állítja a számlálót, tehát hiába volt még az előzőből, ilyenkor az elveszik. Harminc nap után a megmaradt percek törlődnek. Az SMS díja és a csomagajánlaton túli hanghívás 40 forint. A MyTalk részét képezi 50 MB-os adatkeret is.

A MyChat aktiválása szintén 1990 forintot von le az egyenlegből, lebeszélhető perceket nem tartalmaz, viszont az 1 GB adatforgalom mellett korlátlanul lehet használni a Facebook, a Messenger, az Instagram, a WhatsApp és a Twitter szolgáltatásait, akár böngészőből, akár alkalmazáson keresztül kívánja elérni az ember. Minden mást maximum 32/32 kbites korlátozás mellett próbálhatnak megnyitni az ügyfelek.  A percdíj minden irányba 40 forint, az SMS szintén ennyibe kerül.

Az előző két kiegészítő csomag kombinációjából született meg a Mytalk&Chat, ami belül korlátlan hanghívást is nyújt. Azon feltöltőkártyásoknak jöhet jól ez a csomag, akiknek szüksége van az 1 GB-os internetre és a korlátlan közösségi médiahasználat adta lehetőségre, de sokat beszélnek telenoros ismerőseikkel. Az egyéb belföldi irányokba 100 lebeszélhető percet tartalmazó csomag 4990 forintba kerül. A Mytalk, MyChat és a Mytalk&MyChat csomagok nem kombinálhatók.

Előzmények