MyTV bárkinek, HBO GO kábeltévé nélkül

Az előfizetéses tévészolgáltatásoknak üzent hadat a Telenor. Nem igénylik a hűséget, és a telenoros mobil előfizetést sem.

Változnak a fogyasztói igények és szokások, a lineáris tévé egyeduralma megtört, bár még mindig nagy igény mutatkozik erre a szolgáltatástípusra. A Telenor hétfői sajtótájékoztatóján jelentette be Aleksandra Banovic (a vállalat digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese), hogy a MyTV az igényekre reflektálva megújul, a szolgáltatónál pedig hisznek benne, hogy alternatívát jelenthet a hagyományos tévé előfizetéssel szemben is.

Hirdetés

Mostantól kezdve nem csak a Telenor Magyarország ügyfelei, hanem bárki előfizethet a szolgáltatásra, mely a lineáris csatornák mellett VOD (Video on Demand) tartalmakat is kínál. A kezdeményezés másik részeként az eddigi hazai gyakorlatnak hátat fordítva vezetékes tévécsomag, vagy internet előfizetés nélkül elérhető a HBO GO a Telenornál.

Kattintásra kinyílik!
Kattintásra kinyílik! [+]

A különböző MyTV csomagokra hűség vállalása nélkül lehet előfizetést kötni, pontosabban a Telenor mobil előfizetéssel nem rendelkezők csak határozatlan idejűt tudnak kötni. A 18 csatornás alap csomag 1290 Ft/hó, a családi, 50 csatornás ára pedig 3490 Ft/hónap, míg a közszolgálati, 6 adó műsorát tartalmazó 400 forintba kerül havonta. A részletes csatornakiosztás elérhető a szolgáltató honlapján.


[+]

A MyTV tévétár, azaz a visszanézhető adásokat tartalmazó pakk 190 forintért rendelhető meg, ez összesen 15 csatorna műsorait tartalmazza három, illetve hét napra visszamenőleg. A Nickelodeon rajongói VOD előfizetésben 690 forintért nézhetik a csatorna különböző rajzfilmjeinek teljes évadait amikor csak kedvük tartja, a sorozatok szerelmeseinek szóló MyTV sorozattár pedig 1190 forintba kerül havonta.

Aki minden lehetséges filmet, sorozatot és mesét szeretné egyben, az jobban jár a MyTV All-in Videótárral, ami 1990 forintért érhető el, és már most több ezer órányi tartalmat kínál.


[+]

A Telenor Hipernet hálózatán nyár végéig, azaz 2016. augusztus 31-ig adatforgalmi díj nélkül működik a MyTV és az HBO GO egyaránt (tehát nem számít bele az adatforgalmi keretbe és annak kimerülése után is használható). Az HBO GO egyébként 2490 forintba kerül havonta (2 év hűséggel 1990 Ft), és jár hozzá a közszolgálati csomag is. Családi csomaggal együtt rendelve 5990 forintot kell fizetni, a cég mobil előfizetői viszont 2 év határozott idejű szerződést is köthetnek, ebben az esetben 4990 forint a havidíj.


[+]

Egyszerre négy eszközön lehet használni a MyTV-t, viszont párhuzamosan két különböző csatorna élő műsorát lehet nézni az előfizetéssel. A Telenor TV szolgáltatása az okostelefon (Android, iOS és Windows Phone) mellett a táblagépeket, a webböngészős megtekintést, illetve a tévét és Chromecastot is támogatja.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények