Telekom-Telenor: tévés kedvezmények, ingyen meccsnézés

A két szolgáltató egymással szinte egy időben jelentette be az új lehetőségeket.

Telekom

A Telekom közölte, hogy már nemcsak Telekom TV-előfizetők követhetik nyomon a kedvenc tévéműsorokat mobileszközeiken a neten a TV GO-val, hanem bárki, tehát Telekom TV-előfizetéssel nem rendelkezők is vásárolhatnak bankkártyás fizetéssel tévécsomagot vagy MoziKlub-előfizetést a TV GO-n. (A Telekom TV-előfizetők továbbra is külön díj fizetése nélkül élvezhetik a szolgáltatást.)

A Telekom azt írja közleményében: az érdeklődő „…az ország bármely szegletében, többféle eszközön is válogathat a TV GO Alap csomagban lévő 23, vagy a Családi csomag 38 tévécsatornái közül. Sőt, a mai (szeptember 4.) magyar-román válogatott labdarúgómeccset díjmentesen – egy gyors regisztrációt követően, TVGO TV-előfizetés nélkül, megfelelő eszközzel és internetkapcsolattal – élőben nézheti okostelefonon, táblagépen vagy notebookon.”

Aki pedig az élő tévéadásokon túl filmekre vágyik, az válogathat a Videotéka legújabb filmjei közül eseti – az adott film mellett feltüntetett díj ellenében – kölcsönzéssel. Ha valaki még ennél is több filmet szeretne, akkor a MoziKlub a megfelelő választás cég szerint. Az otthoni Telekom TV-hez kapcsolódó MoziKlub-előfizetéssel rendelkezők külön díj nélkül játszhatják le a MoziKlub tartalmakat a TV GO-n, mások – bármely TV GO-n regisztrált felhasználó – pedig bankkártyás fizetéssel fizethet elő a szolgáltatásra, és nézheti kedvenc filmjeit.

Telenor

A vállalat bejelentette: az okostelefonos és táblagépes applikációban és webböngészőből, vagy Chromecaston keresztül tévén is elérhető MyTV szolgáltatásán szeptember 4-én bárki – akár a nem telenoros érdeklődők is – előfizetés nélkül követhetik a HD-felbontásban elérhető M4 Sport csatornán a pénteki Európa-bajnoki selejtezőt. Emellett a cég saját ügyfeleivel tudatja, hogy 2016. január 31-ig ingyenes hipernetes adatforgalmat biztosít a szolgáltatás használatához.

A lényeg: szeptember 4-én, 19:45-től bárki külön előfizetés nélkül megtekintheti a MyTV-n a magyar-román eb-selejtezőt. Ehhez a pénteki napon nem kell sem a Telenor ügyfelének lenni, sem pedig regisztrálni a szolgáltatásra.

Azóta történt

Előzmények