A Telenor több mobilnetet ad a feltöltőkártyásoknak

Megújítja feltöltőkártyás csomagjait a Telenor, az új ajánlatokban a korábbinál több mobilinternetet kínálnak.

A Telenor arra hivatkozva, hogy a kártyás telenorosok havonta átlagosan körülbelül 300 MB mobiladatot forgalmaznak, megújította feltöltőkártyás ajánlatait, és egyszerű, átlátható csomagokat kínál a három legtipikusabb használati igény mentén. Az új, Telenor Kártyás csomagok érkezésével a korábbi kártyás tarifáinak értékesítését lezárja.

Az alapcsomagnál 19 forintos belföldi perc- és SMS-díj havidíj nélkül áll rendelkezésre, amihez igény szerint bármikor vásárolhatók adatjegyek. Az alapcsomag mellé vásárolható, beépített hívást és adatot is tartalmazó 2in1 csomagok a korábbi kártyás tarifáknál több adatot tartalmaznak. Előnyük, hogy kedvezőbb árúak, mint a külön-külön megvásárolt adatjegyek és percek. A 2in1 ajánlatok akkor vehetők igénybe, ha a kártyás egyenlegen rendelkezésre áll elegendő összeg. A csomagok között a rugalmasság jegyében bármikor lehetséges váltani, és kiegészítő adatjegyeket is lehet hozzájuk vásárolni, ha a megnövelt mennyiségű beépített adat nem bizonyulna elegendőnek.

Az adatjegyek mindkét esetben 200 MB, 500 MB, 1 GB és 3 GB méretben érhetők el, és kombinálhatók egymással:

„Kártyás ajánlataink megújításakor fontos szempont volt, hogy kártyás ügyfeleink is egyre több adatot igényelnek, bár azt is látjuk, hogy még mindig jóval óvatosabbak a számlásoknál, ha mobilinternetezésről van szó. A Telenor Kártyás tarifákkal ezért őket is a bátrabb adathasználatra szeretnénk ösztönözni, hogy kihasználhassák a mobilnetezés előnyeit. Mindezt pedig az egyszerűség és az áttekinthetőség jegyében, hiszen ezek fontos elvárások az ügyfeleink részéről.” – mondta el Petra Stangl, a Telenor marketing vezérigazgató-helyettese.

Azok, akik most új Telenor Kártyás csomagot vásárolnak és 2018. augusztus 31-ig regisztrálnak, egy nap korlátlan Hipernetet kapnak ajándékba, amely az aktiválástól számított következő nap éjfélig használható fel.

Részletek a honlapon olvashatóak.

Azóta történt

Előzmények