Ingyen cseréli ki a régi mobilokat a Telenor

A vállalat honlapján megjelent tájékoztató szerint az akció mögött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala (NMHH) által kiírt frekvenciapályázaton elnyert koncesszió, illetve a hatékony spektrumfelhasználásra vonatkozó hazai és EU-s követelmények teljesítése áll, ugyanis a fentiek következtében a Telenor Magyarország Zrt. hamarosan frekvenciaváltást hajt végre a 900 MHz-es frekvenciasávban. Ám ennek, a jövőben felhasználandó frekvenciasávnak egy része az EGSM, az úgynevezett kiterjesztett GSM tartományba esik, melyet a 2000-es év előtt gyártott telefonok nem mindegyike tud kezelni, így ezeknek a régi készülékeknek a cseréjére lesz szükség.

A tájékoztató szerint a vállalat az ügyféladatbázis alapján levelet és az adott készüléket azonosító IMEI számot is tartalmazó sms-t küld mindazoknak, akiknek ilyen régi telefonjuk van (lehet), és felajánlanak egy ingyenes készülékcserét. Az akció március 15-ig tart, addig kell a felhasználóknak valamelyik szaküzletbe személyesen elvinniük a régi mobilt, illetve a levelet vagy az sms-t.

A vállalat a következő telefonokat ajánlja fel a csere során: Samsung Galaxy Pocket Neo, Nokia 301, Nokia 130, Samsung S5611.

Azóta történt

Előzmények

  • A Telenor nagy bejelentése

    Mobilos pénzügyi szolgáltatást indít a vállalat. A nagy csinnadrattával bejelentett fizetési megoldás a parkolójegy-várlásból fejlődött ki. Bankkártya is jár hozzá.

  • Sikeres negyedévet zárt a Telenor

    Növekvő árbevétel, bővülő előfizetői létszám és stabil eredmények jellemzik a Telenor Magyarország harmadik negyedévi pénzügyi teljesítményét.

  • A Telenor kártyás ügyfelei már a Facebookon is feltölthetik egyenlegüket

    A Telenor megújult feltöltőkártyás ajánlataival párhuzamosan új kényelmi funkciót vezetett be előfizetői számára. A kártyás ügyfelek ezentúl a telekommunikációs cég Facebook oldalán keresztül is feltölthetik egyenlegüket.