Újabb városokba vitte el az LTE-t a T-Mobile

Július közepétől Kecskemét és Szombathely nagy részén is elérhetővé vált a Telekom új generációs mobilinternet-szolgáltatása. A vállalat közleménye szerint a két városban az LTE-lefedettség kültéren 98, beltéren 70 százalék körüli.

Hirdetés

A szolgáltatás használatához a lefedett területen Net&Roll 4G mobilinternet-csomagra és LTE-képes eszközre van szükség. Utóbbiak közül egy Huawei modemet, a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE táblagépet kínálja a szolgáltató, illetve hamarosan elérhetővé válik egy 4G-router is, amellyel megosztható a rendelkezésre álló mobilinternetes sávszélesség a wifiképes eszközök között.

A Net&Roll 4G csomag jelenleg 2000 forintos havidíj-kedvezménnyel 9990 forintért rendelhető meg új vagy lejárt hűségnyilatkozatos előfizetés esetén, a csomag használatára vállalt 2 éves hűségszerződés mellett. A kedvezményes díj két hónapig jár, utána 11 990 forintot kell fizetni havonta a szolgáltatásért. A 40 GB adatmennyiséget tartalmazó csomagban nincs túlforgalmazási díj, a forgalmi keret elérése esetén a sávszélességet csökkentik, vagy 3 GB-os forgalombővítő opció vásárolható hozzá

A T-Mobile Magyarországon elsőként idén január 1-jén indította el kereskedelmi LTE-szolgáltatását Budapesten. Az operátor még a nyáron a fővárosi agglomerációba és több vidéki városba is elviszi a nagyobb adatátviteli sebességet biztosító technológiát. Jelenleg kültéren Budapest lakosságának 98 százaléka, beltéren 73 százaléka számára elérhető a szolgáltatás közölték.

Azóta történt

Előzmények