SAP-konferencia Tihanyban – a kódok jegyében

Hirdetés

Az SAP Hungary bejelentette, hogy a világ 76 országában megrendezendő SAP World Tour konferenciasorozat magyarországi állomása 2006. szeptember 17. és 20. között, Tihanyban zajlik majd. A konferenciasorozat célja, hogy a szoftvervállalat a világ minden táján közvetlen párbeszédet kezdeményezzen a helyi üzleti szervezetekkel, vállalatokkal. A rendezvényeken résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy első kézből kapjanak információt az SAP vezetőitől, szakértőitől és partnereitől olyan kulcsfontosságú területekre vonatkozóan, mint a középvállalati alkalmazások, az iparági megoldások, valamint a vállalati szolgáltatás-orientált architektúra (enterprise service-oriented architecture, enterprise SOA) alkalmazásával készített következő generációs szoftverek.

A 2006. szeptember 17. és 20. között Tihanyban megrendezendő SAP Tihany’06 konferencia az SAP WorldTour és az SAP TechTour magyarországi állomása is egyben. A háromnapos, immár kilencedik évébe lépett konferencián hagyományosan ezer körüli közép- és felsővezető vesz részt, a legkülönbözőbb méretű vállalatok, valamint államigazgatási szervek képviseletében. Az idei évben „A kód neve: SAP” szlogen köré szerveződő esemény fontos feladatának tekinti, hogy a szakmai ismereteken túl olyan információkat, tudásanyagot közvetítsen a konferencia résztvevőinek, amelyeket kiválóan tudnak alkalmazni az üzleti életben is. Ennek jegyében a keynote előadók között ott lesz többek között Szalay- Berzeviczy Attila, a Budapesti Értéktőzsde elnöke, Stumpf István, a Századvég Alapítvány elnöke, valamint Straub Elek, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója. Immár visszatérő vendég a konferencián Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter, míg dr. Szabó István kriptográfus és dr. Falus András bioinformatikus az informatikának egy kevésbé közismert, ámde annál izgalmasabb területére vezeti be a résztvevőket.

A szakmai előadások keretén belül külön szekciók foglalkoznak az üzleti- informatikai élet legfontosabb területeivel, beleértve ebbe többek között az államigazgatást, a közszolgáltatókat, a bankszektort, a felsőoktatást, az e-learninget és természetesen az SAP kis- és középvállalatoknak szánt megoldásait. Az SAP és külsős szakértők részvételével külön panelbeszélgetés foglalkozik majd a Magyarország által lehívható EU- támogatásokkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • SAP

Azóta történt

Előzmények