Új vezetőt neveztek ki az SAP magyar leányvállalatánál

Hirdetés


Tóth Gábor

Az SAP Hungary Kft. tegnap bejelentette, hogy 2008. január 1-jétől Tóth Gábor felel a cég államigazgatási üzletágának irányításáért, valamint e terület értékesítésének növeléséért.

A 47 éves Tóth Gábor korábban az Icon Számítástechnikai Zrt.-nél, a Grepton Informatikai Zrt.-nél és az Oracle Hungary Kft.-nél dolgozott vezető beosztásban. Ezt megelőzően kereskedelmi igazgatóként tevékenykedett különböző magyar és multinacionális vállalatoknál.

„Óriási, eddig kiaknázatlan lehetőséget látok e területen az SAP számára, hiszen az európai uniós elvárásokkal összhangban megnő a magyar kormányzaton belül is az igény olyan központi szolgáltatásokat biztosító megoldások iránt, amelyeket cégünk termékeivel már például a környező országok kormányzatai bizonyítottan ellátnak. Az SAP speciális, minden igényt kielégítő kormányzati megoldásait a világ számos országában sikeresen alkalmazzák” – nyilatkozta kinevezése utána az új üzletágvezető. „A magyar államigazgatás nagyon fontos piac az SAP számára. Tóth Gábor kinevezésével az államigazgatási terület, a kis- és középvállalati szektorhoz hasonlóan csatlakozni fog az SAP sikertörténetei közé, melyek a vállalat növekedésének zálogai a régióban” – kommentálta a személyi változást Stewart Oldroyd, a magyar leányvállat ügyvezető igazgatója.

Azóta történt

Előzmények