Megalakult a KÜRT Akadémia

A cég ma jelentette be, hogy a KÜRT csoport részekén megalakult a KÜRT Akadémia, melynek célja olyan képzések megvalósítása, amelyek hiánypótlóak üzleti és informatikai területen egyaránt. Az alapítók „az intellektuális kalandtúra" jelmondatot választották, s a vállakozás induláskor az üzleti coaching, az etikus hackelés és az információbiztonság területeit válaszották a 2009 szeptemberében kezdődő tanfolyamok témáiul. A jelentkezőkkel szemben támasztott elvárások miatt a részvétel felvételihez kötött, s a tanfolyamdíjakért cserében akkreditált képzéseken vehetnek részt a jelentkezők.

Az érdeklődők számára a KÜRT Akadémia nyílt napot tart 2009. május 22-én. A nyílt napon az alapító dr. Kürti Sándor mellett valamennyi oktató és szervező jelen lesz, az érdeklődők kötetlen beszélgetés formájában ismerkedhetnek meg az oktatókkal, a tananyaggal és az oktatásnak helyet biztosító KÜRT-székházzal. A nyílt napon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Az üzleti coach, kétszemeszteres képzést dr. Mérő László és dr. Baracskai Zoltán, a kétszemeszteres, illetve tíznapos etikus hackerképzést Frész Ferenc, a nyolcnapos, a kockázatarányos védelemről szóló képzést Oroszi Norbert tartja.

Bővebb tájékoztatást az érdeklődők az Akadémia honlapján találhatnak.

Azóta történt

Előzmények