Adatvesztési biztosítást kínál a Kürt

A Kürt Zrt. frissítette adatmentési szolgáltatáspalettáját: az új konstrukciók elsősorban magánszemélyek és kisvállalkozások számára teszik könnyebben elérhetővé a vállalat megoldásait.

Hirdetés

Korábban a Kürt ügyfeleinek 3 napot kellett várniuk az adathordozó bevizsgálására és az adatmentés megkezdésére, mostantól a sérült eszköz beérkezésétől számított 25 perc után, díjmentesen jut a megrendelő szakvéleményhez és árajánlathoz, illetve megrendelés esetén a cég szakemberei azonnal elkezdik az adatok mentését. Újdonság a részletfizetési lehetőség is, melyet magánszemélyeknek biztosítanak. A cég szerint a hitel olyanok számára is elérhetővé teszi az adatmentést, akik eddig a viszonylag magas költségek miatt nem engedhették ezt meg maguknak.

Hazánkban egyedülállónak számít az az új szolgáltatás, amelynek fejlesztését az idei évben kezdte meg a Kürt a biztosítási piac szereplőivel együttműködve. A megoldás nem más, mint egy lakás- és utazásbiztosításokhoz – néhány száz forintos díj ellenében – köthető adatmentés-biztosítási szolgáltatás. Lényege, hogy a biztosítási szerződésben foglalt káreseményhez köthető adatvesztési esetekben a cég biztosítja az ügyfél adatainak mentését, amennyiben ez technológiailag lehetséges. E konstrukcióban minden további költségtől mentesül az ügyfél.

A későbbiekben a Kürt szeretné az új csomagot az üzleti ügyfelek számára is elérhetővé tenni – közölték.

Azóta történt

Előzmények