Jön a Photoshop Elements 6 for Mac

Az Adobe bejelentette, hogy hamarosan Macintosh platformra is kiadja hobbifotósoknak szánt képszerkesztője, a Photoshop Elements 6-os változatát. A termék – amely ugyanarra a motorra épül, mint a profi Photoshop CS3 – a publikum előtt már a jövő héten kezdődő Macworldön bemutatkozik, de csak márciustól lesz kapható.

Amint a szoftver.hu híradásából kiderül, a programban a felhasználó háromféle szerkesztési mód közül választhat. A kezdőknek nem kell elmerülniük a részletekben, míg a tapasztaltabbak, ha akarják, az összes paramétert módosíthatják. A Guided Edit módban például lépésenként javítható a fotók minősége.

A Photoshop Elements 6 több új funkcióval bővült. A Photomerge technológia például lehetővé teszi, hogy a képsorozaton lévő legjobb arckifejezéseket kombinálva egy jó minőségű csoportképet készítsünk. A kezelőfelület is letisztult, az új füles elrendezéssel és a gyorskijelölő eszközzel hatékonyabb a munka. Az elkészült képeket többféle módon – online fotóalbum, üdvözlőlap, bélyeg, CD/DVD stb. – is meg lehet osztani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Adobe

Azóta történt

Előzmények