Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
csak én veszem észer, hogy az adobe egyre több szart dob fel a netre??
az idióta mindenhova beépülő update rendszerűkről nem is beszélve....
és az akkorára hízott programjairól, hogy hihetetlen..
kurva nagy nyűg ez az adobe is már...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
norbiphu
senior tag
hát ja például a reader... le is cseréltem foxit pdf readerre. huszadakkora helyet foglal, és nagyságrendekkel gyorsabb.
lehet, hogy van az adobe readernek speckó funkciója amit ez nem tud, de amire nekem kell arra ez is tökéletes."Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
-
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Noxy
veterán
Hiba volt. Van hozzá indulást gyorsító program. Adobe Reader Speed-Up 1.36
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Male
veterán
...majd az amúgy is "aprócska" Reader mellé még gyorsító programot is felteszek, ahelyett, hogy a 2MB-os, telepítést nem igénylő FoxIt-et használjam. Inkább írnák meg normálisan... vagy adjanak ki egy minimál verziót, ami Foxit méretű és sebességű.
Joghurt: Igen, az 5-ös még jó volt, csak minden indulásnál problémál, hogy ehhez a PDF-hez újabb verzió kéne. Szerencsére azért megjeleníti amit kell
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MárkaLánc
- Diablo IV
- Friss szettet kapott az iPad Mini (2024)
- Adobe Indesign
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- nVidia GeForce RTX 2060 (TU106)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
- Apple Watch Series 9 45mm, Stainless Steel, Ezüst, Emag Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen