Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
mi van ha akadályba ütközik (/ütköztetem) a reader net elérését? nem engedi elolvasni?
-
tkazmer
addikt
gondolom ez az olyan dokumentumokra vonatkozik, amelyeket a netről nyitsz meg. Ha meg netről nyitsz meg, akkor nem érdemes akadályoztatni az adobe netelérését.
Amennyiben pedig egy letöltött file-t nézegetsz net nélkül, feltételezem, valami előre beépített reklámot tesz be.[ Szerkesztve ]
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
WN31RD
addikt
Szerintem is nagyon izgalmas lehetőség, hogy egy újabb felületen bombázhatják az emberek agyát manipulatív hazugságokkal...
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
azbest
félisten
Az lenne aljas, ha tetszőleges pdf mellé tenne reklámot a reader... de ez direkt ilyen céllal feltett anyagoknál van.
Én valahogy úgy vagyok vele, hogy ha kapok valami szolgáltatást, akkor cserében elfér (bizonyos határok között) a reklám is mellette. Olyan ez mint a kereskedelmi tv vagy a weblapon elhelyezett reklám. Persze mindent el lehet túlozni (pl flash előmászó/kitakarós reklámokat nagyon rühellem) -
dr faustus
senior tag
Én nagyon régóta a Reader 5-ös verzióját használom, azt meg gondolom nem érinti. Eddig még nem okozott problémát, hogy ne tudott volna megjeleníteni számomra fontos PDF fájlt.
[ Szerkesztve ]
Warning: Explicit Content
-
ftc
nagyúr
Valakinek még a gépén található acrobat reader cucc? vagy esetleg szerkesztő? sztem van jobb ingyenes alternativák
pl olvasásra foxit reader...kicsi gyors
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: i5-12400F/13600KF - RTX 3080 GDDR6X - 512GB-4TB M.2 NVMe SSD -16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- Csatlakozz csapatunkhoz!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen