E-mail címre is utalhatunk pénzt

A magyar hátterű, banki szolgáltatásokat fejlesztő és kínáló IND ma bejelentette, hogy a miskolci székhelyű cég az internetes pénzátutalás vezető szolgáltatójával, a PayPallal hozta létre az új online és mobilbanki szolgáltatást, amely jóval egyszerűbbé és gyorsabbá teszi az egyébként bonyolult és időigényes bankolási folyamatot. Ezt PayPal előfizetés nélkül is bárki igénybe veheti, amennyiben van internetbanki hozzáférése és ismeri a címzett e-mail címét.

Természetesen további PayPal funkciók is megtalálhatóak az IND új megoldásában, amelyek teljességgel kompatibilisek a bankok már meglevő online és mobil banki szolgáltatásaival. Így például az ügyfelek PayPal számlát is létrehozhatnak, bankszámláikról a PayPal egyenlegüket azonnal feltölthetik és utalhatnak a PayPal egyenlegről a bankszámlára.

ind

„A magyar hátterű IND-t ma már világszerte úgy ismerik, mint a jövő bankjának specialistáját. Célunk egyszerű: élménnyé változtatni a bankolást. Azzal, hogy minél többfajta és kényelmes bankolási, fizetési megoldást kínálunk, a pénzintézeteket segítjük az ügyfelek megtartásában, jobb kiszolgálásában. Az IND és a PayPal együttműködése nyomán az egyik vezető lengyel banknál, az AliorSyncnél, már bevezetett e-mail-alapú alkalmazás sikere is bizonyítja, hogy jó úton járunk” – nyilatkozta az új szolgáltatásról Vinnai Balázs, az IND Group vezérigazgatója.

Azóta történt

Előzmények