- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Videó stream letöltése
- YouTube
- Mesterséges intelligencia topik
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
turbulencia8 #12 üzenetére
erre indulj
-
rt06
veterán
válasz
turbulencia8 #10 üzenetére
ilyen netkartyat otp-nel es erste-nel is lehet kerni, de szerintem minden mas banknal is
-
turbulencia8
őstag
Az Erste-s VISA kártyámon egész mélyen belegravírozták a ccv kódot, bár mivel ott nincs chip sem mágnescsík, így remélem kaparhatok nyugodtan. Ez a megoldás azért elég gagyi, pincértől kezdve bárki fotózhatja a bankkártya összes adatát, a VISA kártyámhoz nincs semmilyen PIN online vásárláshoz.
Amúgy állítólag a CIB módszere a legértelmesebb, a bankkártya mellé adnak külön egy csak online vásárláshoz használható nem igazi bankkártyát, külön netbankos virtuális egyenleggel, amit az ismerősöm egyszerűen széfben tart. -
sing1ep1ayer
őstag
válasz
turbulencia8 #6 üzenetére
Hogy mondjam finoman?
Lehet hogy a sz@rabb bankok nem haladnak a korral és nem vezetnek be ilyesmit, de ahol én vagyok ott a kártyáddal a büdös életben nem fogsz online vásárolni valamilyen plusz azonosítás nélkül. Ez némely pénzintézetnél kötelező, valahol opcionális, a maradéknál pedig nem létező szolgáltatás.
-
rt06
veterán
válasz
sing1ep1ayer #4 üzenetére
ilyennel meg nem igazan talalkoztam (bar tul sok helyen nem szoktam fizetni, tobbnyire steam, blizzard store, paypal a nemzetkoziek kozul, otp meg csak nevet es kartya kiallitot ker, de hogy ellenorzik-e, azt nem tudom - k&h meg ennyit sem kert, mikor dolgoztam vele)
-
turbulencia8
őstag
válasz
sing1ep1ayer #4 üzenetére
Online PIN kód? Ez nekem túlzás! A Microsoft és Google kivételével csak PayPal-t használtam online fizetéshez, az előbbi kettőnél meg semmilyen PIN nem kellett.
-
rt06
veterán
válasz
turbulencia8 #2 üzenetére
eleg a bankkartya ket oldalanak kepe is, csak a kartyaszam a lejarat datuma es a ccv kod szukseges online fizeteshez
-
turbulencia8
őstag
válasz
danikollar #1 üzenetére
Amúgy ha valaki befotózná a bankkártyámat és a lakcímkártyámat, akkor onnantól a neten szabadon vásárolhat vele? (Utólagos letiltás pedig eső után köpönyeg.) A bankkártyáról elvileg le kellene kaparni az aláírás melletti kis biztonsági kódot?
-
danikollar
őstag
Így, hogy mindenük kezd digitalizálódni, egyre több a veszély sajnos!
Új hozzászólás Aktív témák
it A támadók a maguk szakterületén igazán innovatívak voltak: a klasszikus zsebtolvajlás módszerével ürítették ki a bankszámlákat.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest