Hardver startupokat keres a Tungsram és a Startup Campus

A kiválasztott csapatok kezdő 20 millió forintos tőkebefektetést, gyártási kapacitást es üzleti képzést kapnak.

Az áprilistól október végéig tartó program üzleti képzéssel és termékfejlesztéssel kezdődik, majd ezzel párhuzamosan elindul a prototípus gyártása és tesztelése is.

Ehhez a csapatok a Tungsram erőforrásait és mérnöki szakértelmét vehetik igénybe a Hiventures és a Startup Campus Inkubátor által biztosított 20 millió forintos tőkebefektetésből. A sikeres startup elindításához szükséges üzleti ismereteket változatos workshopok és egyéni mentorálás keretében szerezhetik meg a résztvevők. Az akcelerációt egy Demo Day zárja, ahol a résztvevők a nagyközönség előtt is bemutathatják fejlesztéseiket. A legjobb projektek további 50 milliós tőkebefektetést is kaphatnak a program után.

A szervezők olyan hardver csapatok jelentkezését várják, akiknek a mobilitás, okos város, egészségügy- és életmód-technológia, energia- vagy agrártechnológia területein van validált ötletük, esetleg már dolgoznak a prototípuson.

Az online jelentkezések beküldésére február 29-ig van lehetőség a program weboldalán keresztül: https://www.tungsram.startupcampus.hu/.

Azóta történt

Előzmények