Erősít Németországban a BalaBit

A BalaBit Kft. bejelentette, hogy disztribútori megállapodást kötött a speciális hálózatbiztonsági megoldásokat forgalmazó TLK Distributions GmbH-val. A hazai IT-biztonsági cég 2003-ban az első viszonteladói szerződésének megkötése után kezdte meg termékei forgalmazását a német piacon, majd 2005-ben saját irodát nyitott Münchenben. Mára az Ausztriát és Svájcot is magában foglaló ún. DACH régióban több mint tizenöt viszonteladó portfóliójában szerepelnek a magyar vállalkozás termékei, és a német anyanyelvű területről származik a BalaBit bevételeinek húsz százaléka.

Az új disztribútori szerződés lehetőséget biztosít a cég partneri hálózatának és ezzel együtt az ügyfélbázisának bővítésére. A megállapodás értelmében a TLK vált a BalaBit termékek kizárólagos német forgalmazójává, a jövőben ők felelnek a viszonteladó partnerek kiszolgálásáért és a marketing-kommunikációs tevékenység koordinálásáért.

A 27 évvel ezelőtt alapított TLK érdeklődését a BalaBit UNIX/Linux platformra írt naplózó megoldása, a syslog-ng kereskedelmi verziói, valamint a Shell Control Box termék keltette fel, mely a teljes szerveradminisztrációs tevékenység ellenőrzését és auditálását teszi lehetővé.

Azóta történt