Ingyenes tanfolyamot tartanak szoftverfejlesztőknek a BME-n

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és az informatikai biztonsági szoftvereket fejlesztő BalaBit IT Security egy új kezdeményezést indított. Az Open Academy névre keresztelt tréning az élethosszig tartó tanulás szellemében kerül megrendezésre május 26-án. A szervezők célja a több éve végzett aktív szakemberek iskolapadba való visszaültetése.

„Egy szoftverfejlesztő legnagyobb értéke a szaktudása. Éppen ezért örökké fejlesztenie kell azt. Főleg azért, mert a világ egyik leggyorsabban fejlődő iparágában dolgozik, ahol a jelen tudása könnyen válhat értéktelenné holnapra vagy holnaputánra” – mondta a kezdeményezés céljáról Szomor Bence, a BalaBit marketingmenedzsere.

A tréning a BME Q épületének nagy előadójában kerül megrendezésre, ahová több száz érdeklődőt várnak a szervezők. A rendezvényen délután öt órától késő estig lesznek hallhatóak az előadások. A programban helyet kap a mobilfejlesztés, a webalkalmazások biztonsága, a HTML5 újdonságai, de szó lesz a C/C++ kódoptimalizálásról, a verziókövető rendszerekről és az agilis fejlesztési módszertanról is. Az előadásokat a BalaBit vezető fejlesztői mellett Dr. Forstner Bertalan, a BME adjunktusa és Buherátor tartja majd.

Azóta történt

Előzmények