Bizalomerősítőnek szánt lépést tett a Binance

A felhasználók kriptoeszközeinek biztonsága érdekében egymilliárd dollár értékűre növelte az erre szolgáló alapját a Binance, a világ vezető blokklánc ökoszisztémája és kriptovaluta infrastruktúra szolgáltatója.

Elég egyértelműen a kriptopiac közelmúltbeli eseményeire reagált a Binance, amikor bejelentették, hogy a most már egymilliárd dolláros SAFU (Secure Asset Fund for Users – biztonságos eszközalap a felhasználók számára) révén iparági szinten is vezető szintű védelmet kínál a felhasználóinak.

A Binance 2018-ban hozta létre a SAFU-t vészhelyzeti biztonsági alapként, amely szélsőséges körülmények között védelmet nyújt a Binance-felhasználóknak – írják a hivatalos közleményben. A Binance ígéretet tett arra, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri az alapot annak érdekében, hogy az abban biztosított eszközök értéke révén kielégítő védelmet biztosíthasson a felhasználóknak. A felhasználók itt és itt tekinthetik meg azokat a tárcacímeket, ahol az alapokat tárolják.

„A mi felelősségünk, hogy megvédjük felhasználóinkat, miközben nemcsak a legjobb és legbiztonságosabb platformokat építjük fel, hanem megóvjuk őket a piac váratlan problémái esetén is. A biztonságos eszközalap működésével a felhasználóink nyugalmához és eszközeik biztonságához járulunk hozzá” – mondta Changpeng "CZ" Zhao.

A Binance társalapítója és vezérigazgatója a napokban Balin, a világ vezető gazdasági hatalmainak csúcstalálkozóján (Business 20) is a biztonság kiemelt fontosságát hangsúlyozta: „Az iparágban mindenkinek kötelessége a felhasználók védelme. Bízunk benne, hogy a szektorális szereplők képesek együttműködni az álláspontok összehangolása és a mostaninál szigorúbb szabványok felállítása érdekében. Tekintettel a közelmúlt turbulens eseményeire, a Binance nélkülözhetetlennek tartja az egységes irányelvek kidolgozását. Együttes fellépést kezdeményezünk más iparági szereplőkkel, hogy közös üzleti szabványokat alakítsunk ki. Az ágazat valamennyi kulcsszereplőjének növelnie kell az átláthatóságot, és szorosan együtt kell működnie a szabályozó hatóságokkal illetve a jogalkotókkal, hogy az iparágat még szilárdabbá tegyük” – hangsúlyozta Changpeng "CZ" Zhao.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig az a nézet tartotta magát, hogy az igazi játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szükségük. Ez mára megváltozott, és a gamer laptopok sem maradnak le az asztali nagytestvér mögött.

Azóta történt

Előzmények