Hirdetés
- DIGI internet
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Aliexpress tapasztalatok
- Windows 10
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Videó stream letöltése
- Amazon
- Újra lehet bárki felesége a generatív AI
- Bittorrent topik
- Aggódnak Texasban, amiért bitcoinbányászokra pazarolják az áramot
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
"Eközben bajban az FTX volt vezére és már a Binance is"
szép lassan dől a kártyavár és remélhetőleg hamarosan az egész crypto-mizéria oda kerül, ahova az első perctől való volt. a történelem szemétdombjára.
illetve nagyon bízom, hogy a "cryptokárosultak" nem fognak sehol állami segítségért sírni, hanem tanulnak abból, ha buktak rajta."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 11Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB | XBOX ONE X
-
Meridian
aktív tag
-
blackrulz
nagyúr
meg mondjuk használjuk is termékekben ami miatt megint csak értékes. Ha holnap nem lenne arany az nem csak anyagilag lenne probléma... Ezzel szemben mondjk crypto nélkül meg lehetne lenni...
"teljese fiktív valami mögé enyipénzt betolni."
Az megvan hogy az elmúlt jópár évben legalább ez megy nem csak a crypto piacon? Elég sokáig kutyát nem érdekelt a tőzsdén se a nagy pénzbőségben hogy a cég milyen teljesítményt mutat fel, mik a tervek, milyen nyereségük van vagy fizet e egyáltalán osztalékot, ilyen apróságok. Olyan szinten árazták túl sok esetben a részvényeket hogy az vicc kategóriát súrolt... Nem kell nagyon messze menni, a mindenki által ismert tesla egy időben a wallstreet szerint többet ért, mint a Toyota, a VW, a Daimler, a Ford, és GM együtt... Nagy ígéretekre nagy kockázatú befektetéssel válaszoltak. Idén 61%-ot bukott az árfolyam... De ezer meg egy ilyen példa volt, bármibe vagy akármibe is tolták a pénzt számolatlanul mert volt, olcsón, sok. A 24. elektromos rolleres cégbe, közösségi munkahelyekbe, bármibe amibe belefért. Az aranyembernek ez is csak egy ilyen volt, nagy kockázatú befektetés, semmivel se nagyobb ostobaság részükről mint anno a weworkbe vagy társaiba beleborítani százmillió dollárokat...
Igazából én azt nem értem hogy amikor a centralizálás ellen küzdünk, hogy gondosz bankok ne nyúlják le a pénzt, akkor miért tűnik bárkinek jó ötletnek az, hogy ilyen "szolgáltatóknál" parkoltassa a lóvét, ugyanott van, csak ezek még annyira sincsenek szem előtt és még csak annyi garancia se jár a "befektetéssel" kapcsolatban mint egy otp esetében... Tök mindegy volt csak dőljön a lé... Hát... A nagy kockázatú befektetések piaca már csak ilyen biznic...
[ Szerkesztve ]
When you want a circus you exalt the clowns
-
Ryu
tag
"A Goldman Sachs már az aranyban hisz a bitcoin helyett"
Ilyen néven mi másban hihetne... -
BBorg
tag
Ez nem fogja megölni a bitcoint. Én nem látom, hogy a bitcoin árfolyama padlót fogott volna. Most 17 644,90USD. Emlékszem, talán 2017 környékén 1000-3000 dollárról szökött fel 17 000 környékére, hogy aztán rövid idő múlva újra találjon egy új alapszintet 3-4000 környékén. Most egy-két új 60 000 USD fölötti csúcson lendült túl és meglepne, ha lesüllyedne ezek után 5000 alá. Egyébként nem vagyok kimondottan crypto fizetőeszköz pártoló a dolog chipgyártó kapacitás és energiaigénye miatt. A nagy szereplők (FTX vagy a 3AC) szerepével a bitcoin létezésével kapcsolatban a cikk nem ment a részletekbe, ezért itt most csak hiányos ismereteim alapján fogok elmélkedni: Ha jól értem, akkor a cégek tönkremenetelének nincs hatása a bitcoin hálózat működésére, csak a befektetői bizalomra. Kb. így képzelem el: az aranyláz idején a bankok csődje sem jelentette az arany végleges elértéktelenedését, de a károsult aranyásók kedvét lehet, hogy elvette. Maga a hálózat egészen addig működni fog, amíg vannak gépek, amik kiszolgálják és lehet rájuk kapcsolódni az interneten (de talán csempészett flopykkal is megoldható lenne, ha nagyon sarokba szorítják őket).
[ Szerkesztve ]
-
bitblueduck
senior tag
Míg korábban több százezer dolláros árfolyamokat jósoltak a bitcoinnak, az utóbbi hetek sorozatos csődjei, eljárásai és ígért törvényei mellett a legtöbben már nem jósolnak fényes jövőt a kriptoszektornak.
hol lehet jelentkezni pénzügyi elemzőnek?
ennyit én is tudok, hogyha valaminek az árfolyama pár hónapja meredeken felfelé megy akkor nagy jövőt jósolok neki, aztán ha bedől akkor hát mégsem.An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
almafa42
aktív tag
Meglátjuk. Én 5 éves távlatban inkább btc-re fogadnék arannyal szemben. A jelenlegi árazáson főleg.
Lehet az itteni többségnek lesz igaza és beleáll a földbe, eltűnik a történelem szemétdombjára, stbstb. Én ebben nem hiszek, mtgox csőd jóval nagyobb sokk volt a piacnak anno, mégis "helyreállt" utána. (csak hogy az FTX csőd hatását perspektívába állítsuk)@blackrulz-nak a kommentje kulcsfontosságú. A pénzbőség hatására a piac felülsúlyozta a growth oldalt a value-val szemben, ez az utóbbi évben kicsit visszakorrigált. Az utóbbi ciklusban btc is egy growth tech stock-ként viselkedett, elég magas korrelációval a NASDAQ index-szel szemben. Ez nem volt mindig így, sőt. Az elmúlt években szerintem a digital gold narratíva erősödött, én ezt várom a jövőben. Reményeim szerint kicsit jobb hozamokkal, mert az arany 30-40 év alatt összeszedett ~400% hozama (USD-ben denominálva) annyira nem combos azért.
@BBorg: "Ha jól értem, akkor a cégek tönkremenetelének nincs hatása a bitcoin hálózat működésére, csak a befektetői bizalomra." Így van. Nem a technológiai érdemben vett hálózat sérült, hanem az erre a hálózatra épülő ecosystem több tagja. Ennek elsődleges oka a cégek botrányos rizikókezelése, kockázatvállalása. Most elhullik a férgese, aztán jönnek majd az új tőzsdék, és indul a ciklus újra, ahogy eddig már többször megtörtént.
@bitblueduck
ott a pont
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Mondják, hogy az arany mellett szól, hogy van valós felhasználása, szóval nem tisztán spekulatív az árfolyam. Igen, de ha csak az ipari és ékszerészeti igény alapján árazódna be, mint bármilyen más nyersanyag, akkor mennyit érne? Ha kicsi töredékét mint most, akkor csak ezen az alapon nem sokkal jobb mint a BTC. (Olyan alapon jobb, hogy nagyon rég tartja magát, szóval nem valószínű hogy hip-hopp összeomlana a spekulatív értéke.)
[ Szerkesztve ]
-
bitblueduck
senior tag
Eddig még biztos soha senki nem mondta:
-energiaigény/környezeti hatások
-chiphiány
-spekuláció: senki nem a kiflit akarja btcvel fizefni. Csak azért hogy betesz x pénzt és legyen 2x 3x 10x. És néhányan meggazdagodnak a többség bukik.Van esetleg lista milyen pozitív hatásai voltak eddig? Nem az érdekel milyen lehetne mert mostsem arra használják
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
bitblueduck #14 üzenetére
pozitív hatásai
néhányan meggazdagodnak -
Flashback
addikt
válasz
Csak összehasonlítás képpen mennyi energia igénye van egy VISA/MC fizetésnek, és mennyi mondjuk egy ETH2.0 utalásnak?
Technikailag lassan elérjük azt a szintet hogy a banki fizetéseket világszinten ki lehetne váltani a kryptóval akár. Nem kellene hozzá fentartani egy komplett szektort. Na az lenne az igazi energia spórolás...
Azt hogy a kryptóra "devizaként" tekintenek alapvetöen hibás megközelítés. Nagyon sok pozitív felhasználása is van a technológiának.
Dehát ilyen az ember, amiben lát pénzt abból pénzt csinál."tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból"
-
@tco@
aktív tag
válasz
Ő a crypto miatt sír, a cikk a bitcoinról szól, te meg a bányászandókra (főleg btc, eth pl ugye már nem) gondolsz. Találjátok már ki, vagy olvassatok utána legalább egy kicsit, mert így semmi értelme kommentekkel dobálózni...
-
Reggie0
félisten
válasz
Chipchianyhoz kb. semmi koze, a spekulacio pedig mindennel jelen van, ezert vesznek tesla reszvenyt is.
Pozitiv hatasok: smart contract es hasonlo dolgok vagy hogy az allam elleneben is meg tudod vedeni a vagyonod(pl. oroszorszagban biztos jol jon).
[ Szerkesztve ]
-
blackrulz
nagyúr
"smart contract es hasonlo dolgok."
Smart contractot a való világban ami nem a spekulatív web3 alapú pénzmosoda falain belül van? Létezik? SC mióta van? Ja...
Legutóbb valamelyik biztosító nyilatkozta hogy majd a káresemények kifizetése lesz sc alapú náluk a tervek szerint, én, meg mindenki akinek volt egyszer is köze biztosítóhoz aminek fizetnie _kellett_ volna véresre röhögtük magunkat...
A hasonló dolgok is kb ilyen penetrációt értek el az évek alatt.
-
Picco
addikt
ha az elmult 20 ev arany arait nezzuk, en megertem oket.
It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
devast
addikt
válasz
Én pl örülnék neki, ha a kiflit lightning-on fizethetném
Nyilván, még messze nincs ott, meg nincs is a médiában tolva jelenleg, a mostani narratíva a digitális arany. De ha belegondoltok, arannyal is lehetne kiflit venni ha egyszerűen osztható lenne, kis helyen elférne és könnyű lenne validálni.
-
almafa42
aktív tag
válasz
arnyekxxx #22 üzenetére
Teljesen jó a felvetés, gondolom ironikusan arra utaltál, hogy erre találták ki az USD/EUR/HUF és társait. De látod, ennek is van hátránya: Ki bocsássa ki azt a pénzt, kiben kell megbíznunk?
1946-ot írunk, tegnap eladtál egy raklap kiflit a pékségedben pengőért, de már nem volt időd aznap elkölteni. Másnap elmész a boltba, a teljes bevételedből kapsz 2 kiló lisztet. Kicsit kevesebbet ér a pénz mint tegnap, sry.Azzal, hogy behozál egy köztes szintet az arany és a kifli közé az egyik probléma megoldódott, de újak keletkeztek. A btc mint fizetőeszköz egy rosszabb megoldás jelenleg, mint a cash/cc, de bizonyos hátrányai nincsenek. Mások meg vannak. Egy tradeoff az egész, az a kérdés, hogy ki milyen súllyal értékeli a mérleg nyelveit. Szerintem a pénznek is megvan a helye a gazdaságban, de ugyanúgy a bitcoinnak is. Azt pedig meglátjuk majd, hol erősebb az innováció.
-
Hi!King
senior tag
Az aranynak mondjuk vannak olyan előnyös tulajdonságai, ami miatt nem véletlenül lett fizetőeszköz, illetve később értéktároló. A Bitcoinnak is vannak előnyös tulajdonságai, mint fizetőeszköz, nem tudom valaha komoly fizetőeszköz lesz-e, mert hátulütői is vannak, de ami az elmúlt években történt, annak a hype-nak semmi köze ahhoz, hogy az lesz-e, szimplán azért vette és bányászta mindenki, hogy drágábban eladja.
Ezzel együtt én az aranyt sem tartom hosszútávon jó befektetésnek, vannak időszakok, amikor megvédhet az inflációtól vagy válságban elvileg jó lehet, de több évtizedes távlatban a részvénypiaccal szemben valószínűleg csúnyán alulmarad.
-
blackrulz
nagyúr
"1946-ot írunk, tegnap eladtál egy raklap kiflit a pékségedben pengőért, de már nem volt időd aznap elkölteni. Másnap elmész a boltba, a teljes bevételedből kapsz 2 kiló lisztet."
Milyen jó hogy a crypto cserébe atomstabil.... Holnap a kifli árából megveszed a pékséget, vagy valaki elsétál a loveddal lasd a példát...
[ Szerkesztve ]
-
almafa42
aktív tag
válasz
blackrulz #26 üzenetére
Értem az érvet, de két külön dologról beszélünk.
- A btc árfolyammozgása egy valós rizikó, ennek alapja a kereslet-kínálat egyensúlytalansága.
- A pengő árfolyammozgásának az oka a kereslet-kínálat egyensúlytalanságán túl a jegybank pénznyomtatási képessége/hatalma volt. A végtelenig leegyszerűsítve valahogy finanszírozni kellett a költségvetési hiányt, hát nyomtattak pénzt, melynek egy extrém inflációs spirál lett a következménye. De nem kell messze menni, covid után kb az összes jegybank elkezdte az extrém mennyiségi lazítást, aztán 2 évvel később mindenki arcán ott a pikachu face, hogy infláció van, hogy is lehet ez?Nem azt mondom, hogy btc mindenre jó, mindenre optimális. Ha az lenne már mind csak btc-t használnánk. De a jegybanki hitel alapú pénzrendszertől való függetlensége, a predeterminált véges kibocsátási görbe önmagában is érték sokak számára, köztük nekem is. Még akkor is, ha ez bizonyos kompromisszumokkal jár.
-
blackrulz
nagyúr
A crypto-t meg a bálnák mozgatják meg influenszerek, meg musk, meg a... Szellő és az ígéretek... A végeredmény ugyanaz. Ma x-et ér, holnap meg már nem...
Maradjunk abban hogy egy btc jellegű full transzparens, minden tranzakció visszakovetheto jellegű rendszer user szinten is durva sikitozast eredményezne... Ha mindenki látná az összes tranzakciót, hamar dox verseny indulna, és rengeteg problémát vetne fel magánszemélyek és állami szinteken is....
Nem arra van. Egy magas kockázatú befektetés mese körítéssel. Ha többet látsz bele az a te bajod, ahogy smart contractra is írtam, ígérettel tele a padlás, valós felhasználás meg nincs, nem volt, és ebben az ütemben nem is lesz.
-
"Érdekes", amikor maxon volt, akkor nagyon hittek benne és ajánlgatták
.
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
Reggie0
félisten
Az aranyat is azert banyassza mindenki, hogy dragabban eladja.
#30 t72killer: Tipikus kufarceg. Szazalekot kapnak a tranzakcioert, aztan nekik mindegy, hogy lefele vagy felfele megy a piac, mindenen keresnek. Minden mast az ugyfelszerzesert es onreklamozasert csinalnak. Ez a hir is azert indult. A telapoban is hinni fognak, ha azert jon a suska.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hi!King
senior tag
De az aranyat, mint írtam, egyrészt használják is, másrészt ott működik az értéktároló szerep, mivel nagyrészt a részvénypiaccal szemben emelkedik. A crypto piac viszont még a növekedési részvényeknél is erősebben a hypera épít, és akkor esik, mikor a részvények, csak durvábban.
-
Lendova
senior tag
Mivel az adoptáció elején vagyunk továbbra is. Nincs bizalom, az emberek túlnyomó többségének felületes ismerete vagy még annyi se van az egészről. Példát itt helyben is látunk bőven minden megjelenő kriptós cikknél a komment szekcióban. De a befektetők többsége se tudja pontos mibe teszi a pénzét, erre nagyon jó példa volt az FTX a közelmúltban.
Keep calm. Defend the objective. | Communicating with RaceNet... | FreeSync | When in doubt, flat out
-
Lendova
senior tag
Az ígéretes rész most van, amikor a többség használja, akkor már globális értékmérő.
A fiat pénzek csak fékezik mind a társadalmi, mind technológiai továbblépést. Elöbb vagy utóbb át lesz törve ez a gát is és lesz valami teljesen digitális, központi szerv nélküli, az egész világ által használt pénz.Keep calm. Defend the objective. | Communicating with RaceNet... | FreeSync | When in doubt, flat out
-
Hi!King
senior tag
Úgy értem nem a lakosság többsége, hanem akik tartanak vagy vesznek, azok többsége. Amíg ezek 99%-a annyit lát belőle, hogy meggazdagodhat belőle, addig csak a technológia ígéretes, a megvalósítás nem. Ha kicsit is működne az, amire elvileg létrehozák, az elmúlt 1 évben emelkednie vagy stagnálnia kellett volna, míg tőzsdei fellendülés idején sokkal mérsékeltebben emelkednie. Valójában eddig úgy működött, mint egy növekedési részvény 3-szoros tőkeáttétellel.
-
"Elején vagyunk" - hamarosan 13éves a BTC.
Akik a nagy kripto-jövőben bíznak: tuti, hogy ezekkel a coinokkal valósul meg a kriptonirvána? Mert ugye ha nem, akkor a mostaniakból 0.0001$-os shitcoin lesz...
Egy tuti: a bányászat-koncepciót ki kell irtani.
[ Szerkesztve ]
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
devast
addikt
válasz
t72killer #39 üzenetére
Ez itt már nagyon off, de igen jó oka van annak, hogy a rendszer fenntartásához szükséges erőforrásnak a rendszeren kívülről kell érkeznie, ie: pow. Sokan azt hiszik, hogy az áram szükséglet a fenntartáshoz, az valami bug, meg ki kell írtani. Miközben igazából az egy feature, és direkt így lett tervezve, így áll meg a játékelmélet.
-
almafa42
aktív tag
Köszönöm a tippet a tökéletes risk management-hez. Inkább maradok annál, hogy a portfoliom egy számomra kezelhető %-át cryptoban tartom.
Sajnálom, hogy sokan ennyire binárisan gondolkodnak. Tudom, hogy troll hozzászólás volt, csak hát pont ezekkel a szélsőséges megnyilvánulásokkal lehetetlenítjük el a párbeszédet.
-
almafa42
aktív tag
válasz
t72killer #39 üzenetére
TCP/IP-t az 1970-es években találták ki. 13 évvel később szerintem az internet elején voltunk még. Első elektromos autót több mint 100 éve rakták össze. "Lehet", hogy ezeken a területeken is lesz még fejlődés.
"Akik a nagy kripto-jövőben bíznak: tuti, hogy ezekkel a coinokkal valósul meg a kriptonirvána?" Nem. Miért lenne tuti? Akik az internetben bíztak sem tették fel az összes pénzüket a Yahoo-ra. Ha igen, akkor elég rosszul jártak.
"Egy tuti: a bányászat-koncepciót ki kell irtani."
NopeMiért kellene bármilyen potenciális innovációt kiirtani, akár PoW-t, akár PoS-t, proof of space-t, stbstb? Ami nem működik elég jól úgyis elhullik magától. A tervgazdálkodás egy ékes példa arra, mennyire jól működik az, ha egy központi bizottság dönti el, mi a jó és mi a rossz. Segítek - semennyire.
-
Hi!King
senior tag
Azért rosszak ezek a hasonlatok, mert egy rakás más protokollt fel lehetne sorolni a TCP/IP mellett, amelyek megbuktak, te azért ezt mondod, mert ez futott be. Az elektromos autó pedig ellenpélda, mivel az akkor pont hogy megbukott, mert nem volt elég jó aksi technológia hozzá, ma meg befutóban van.
A lényeg, hogy az egyáltalán nem jó érv, hogy erre meg arra is azt mondták, hogy nem lesz belőle semmi, aztán lett, mert ez még ennél is több valóban zsákutcára is igaz.
Egyébként én nem tudom, mert nem vagyok jövőbe látó, hogy mi lesz a cryptoval, de leginkább arra tippelnék, hogy nem abban a formájában fog befutni fizetőeszközként, mint ami ma a BTC vagy az ETH, mert ezekkel jópár probléma van. Aztál lehet, hogy befut. De ami a legriasztóbb, az pont az, amikor valakik olyan érveket hoznak fel mellettük, hogy mennyit lehetett vele keresni. Múltbeli hozamra még a részvények esetében is ciki hivatkozni, ez esetben viszont ténylegesen kizárólag abból fakadt a hozam, hogy valakik megvették tőled drágábban, mert hisznek benne. A máig tartó emelkedés vagy abból fakad, hogy a jövőben egyszer fizetőeszköz vagy értéktároló eszköz lesz, vagy szimpla lufi. Ha valaki mégis azzal érvel, hogy mennyit emelkedett, mennyit lehet keresni rajta, az fordítva ül a lufin és semmit nem ért a dolog piaci oldalából.
De hogy jót is mondjak, az például bíztató, hogy a változó igényeknek megfelelően fejlesztik a BTC-t és az Ethereumot, és ez az amiért látok esélyt, hogy mégiscsak ezek váljanak fizetőeszközzé, és nem pedig valami sokadik generációs crypto currency.
-
almafa42
aktív tag
Ezzel kb egyet is értek amit írtál. Senki nem tudja, hogy befut-e még jobban a crypto, és ha igen, akkor melyik chain, milyen formában, stbstb. Aki 100% bizonyossággal mondja akár az igent, akár a nemet, az nem látja reálisan a helyzetet.
A selection bias-t jó, hogy felhoztad.
"A lényeg, hogy az egyáltalán nem jó érv, hogy erre meg arra is azt mondták, hogy nem lesz belőle semmi, aztán lett, mert ez még ennél is több valóban zsákutcára is igaz." Tényleg nem jó érv erre, nem is ez volt a célom vele. Csupán a 13 évet relativizáltam - kolléga azt kérdőjelezte meg, hogy a 13 év még nem az eleje. Tessék, itt van pár industry, ahol nagyon is az eleje volt ennyi év. Főleg hátszélben, mint az elektromos autónál.
[ Szerkesztve ]
-
almafa42
aktív tag
Is. Internetnél azért évtizedekbe telt, amíg az ökoszisztéma kiépült körülötte olyan szinten, hogy a mainstream adaptáció lehetségessé vált. Ugyanez zajlik crypto-ban. 10 éve emlékszek konkrétan nem tudtam btc-t venni, nem volt mód rá, csak ilyen-olyan félig-biztonságos megoldás, személyes találkozó, stb. Az adózás nem volt szabályozva, egyik adótanácsadó ezt mondta, a másik azt. Csak kiragadott példák, de sokkal érettebb az egész piac, mint volt. Megértem, ha ez kívülről nem látszik haladásnak, de aki belülről ezt átélte az látja a különbséget.
-
Reggie0
félisten
"Az elektromos autó pedig ellenpélda, mivel az akkor pont hogy megbukott, mert nem volt elég jó aksi technológia hozzá, ma meg befutóban van."
Ez nem igaz, nem bukott meg, csak lemaradt a belsoeegesu mellett. De amig nem tortent meg hasznaltak boszen az elektromos jarmuveket.
[ Szerkesztve ]
-
Hi!King
senior tag
Vagyis akkor megbukott, mert kimaradt a motorizációs boomból. Addig volt versenyben a belsőégésűvel, amíg csak rétegigény volt, amint tömeges és szélesebb körű igény lett az autózásra, már nem volt képes versenyezni, mert a kor technikai színvonalához képest sokszor nagyobb kapacitású aksik kellettek volna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A szakértők szerint egy portfólióba az arany illik, és túlszárnyalja majd az igen ingadozó bitcoint hosszú távon. Eközben bajban az FTX volt vezére és már a Binance is.
- Kétszer erősebb ANC-t kapott a 2. generációs AirPods Pro
- DIGI internet
- Steam Deck
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Szürke zóna
- Diablo IV
- Érdemes gyorsan frissíteni a 2 TB-os Samsung 980 Pro SSD-ket
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eladó egy jó állapotú Synology DS216j típusú NAS!
- Eladó egy jó állapotú, DJI Osmo Pocket (tehát Pocket 1) kamera!
- Eladó három darab, jó állapotú, DJI Pocket 2 Creator Combo szett!
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 2020 4 gen 10.9 64GB Space 1 ÉV APPLE GARANCIA AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest